Dolazak retrogradnog Jupitera izvlači probleme iz prošlosti: Ovi horoskopski znakovi su prvi na udaru

Jupiter (Ilustracija: Pixabay)

*Horoskop služi za zabavu i ne treba ga shvaćati ozbiljno

Jupiter je započeo svoj retrogradni hod 9. listopada 2024. i ostat će u retrogradnom kretanju do 4. veljače 2025. Jupiter je planet ekspanzije, a kada uđe retrogradni hod, na površinu izvlači zakopano. Problemi koje smo ostavili u prošlosti mogu se ponovno pojaviti i potaknuti nas da stvari sagledamo iz drugog kuta.

Drevni astrolozi vjerovali su da kada je planet u retrogradnom hodu može zaroniti u podzemni svijet naše podsvijesti i otkriti sve stvari koje nismo htjeli ili mogli vidjeti prvi put.

Evo koji će horoskopski znakovi biti prvi na udaru promjena koje sa sobom donosi retrogradni Jupiter:

U ova tri horoskopska znaka rađaju se najkompliciranije supruge: Pripremite se prije ulaska u brak


Blizanci

Ovaj period može staviti odnose blizanaca s dragim osobama na test kušnje. Možda će se morati suočiti s osobama iz prošlosti ili razmisliti o prijateljstvima koja su naprasno prekinuta. Blizanci bi se trebali pripremiti za iskren razgovor i pronalaženje najoptimalnijeg rješenja nesporazuma.

Blizanci, ilustracija (Foto. Pixabay)

Djevica

Retrogradni Jupiter potaknut će djevice da se zapitaju koji je njihov cilj kad je karijera u pitanju. Moguće je da će se suočiti s izazovima na poslu ili će doći do nesuglasica s kolegama i šefovima. Ovaj period djevice bi trebale iskoristiti za analizu i planiranje budućih koraka.

Djevica, ilustracija (Foto. Pixabay)
@zagrebinfo Koji znak je najveći zavodnik? 🔥💯 #zagrebinfo #anketa #zagreb #horoskop #genz #voxpopuli #fyp #fy #viral #viraltiktok ♬ original sound – zagreb.info

Strijelac

Strijelci će se suočiti s previranjima mnogih uspomena koje ih još uvijek bole, a koje su nastojali zakopati. Nova preispitivanja poljuljat će njihova uvjerenja i stavove te će početi sumnjati u vlastite odluke. Važno je da strijelci iskoriste vrijeme za introspekciju i razmislite o tome kako ih prošla iskustva oblikuju u sadašnjosti.

Strijelac (Foto: Pixabay)


Komentari