Dok javnost bruji o navodnoj nevjeri njezinog muža: Evo gdje se ovih dana nalazi Blanka Vlašić

Blanka Vlašić (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Ovih dana jedna od glavnih tema u domaćim, ali i stranim medijima, zasigurno je Ruben Van Gucht, suprug naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić o čijoj navodnoj aferi javnost bruji već danima.

Naime, 37-godišnji sportski komentator prije koji dan se u emisiju javljao iz svoje hotelske sobe, a pažnju javnosti tad su ukrale ženske noge koje su se mogle vidjeti u pozadini na krevetu.

I premda se o identitetu žene koja je bila u njegovoj sobi nagađa već danima, Ruben o spornom događaju vješto izbjegava govoriti, a isti nije komentirala ni njegova supruga. Dapače, mnogi su se ovih dana pitali gdje je Blanka u cijeloj priči, a sad se i to saznalo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)


U društvu poznate sportašice

Naime, naša proslavljena atletičarka trenutno je u Ledeniku s bivšom bacačicom kladiva Ivanom Brkljačić, gdje organiziraju NTC sportski kamp za djecu.

Ivana se putem Facebooka pohvalila njihovom zajedničkom fotografijom uz koju je dodala i kako traže volontere za kamp koji vole raditi s djecom i boraviti u prirodi.

Inače, na službenim stranicama kampa navedeno je kako isti ima pet termina, a od 23. lipnja na rasporedu je prva grupa. Posljednji dan kampa je 13. srpnja.

U jeku ‘šuškanja’ o prevari: Suprug Blanke Vlašić oglasio se putem društvenih mreža

Povezuju ga s poznatom producenticom

Podsjećamo, Van Gucht i Blanka svoju su vezu skrivali sve do njihova vjenčanja koje se održalo u Splitu. Nekoliko mjeseci kasnije, na svoj 29. rođendan, 8. studenog 2022. godine, sportašica je rodila njihovo prvo zajedničko dijete, dječaka Monda.

I premda u javnosti njeguju imidž skladnog para, nakon ‘afere ženske noge’, mnogi su se mediji raspisali o Rubenovom prijateljstvu sa 31-godišnjom spisateljicom i producenticom Charlotte Van Looy koja je prije koji tjedan objavila fotografiju na kojoj pozira upravo sa sportskim komentatorom.

Također, dvojac je do sad već nekoliko puta ‘uhvaćen’ na istom mjestu u isto vrijeme pa mnogi nagađaju kako ih ipak veže nešto više od prijateljstva.


Komentari