DOBRA ZABAVA U HRVATSKOJ! Prijateljice finske premijerke putnicima Jadrolinije pokazale gole grudi

Screenshot (Foto: TikTok Sabrina Sarkka)

Prijateljice finske premijerke Sanne Marin koja je posljednjih dana pod povećalom javnosti, odlično se zabavljaju na hrvatskoj obali.

Na TikToku je tako osvanuo video u kojem tri premijerkine prijateljice dotrčavaju do pramca broda i nakon odbrojavanja kamermana pokazuju gole grudi putnicima Jadrolinije koja je prolazila pored njih, a kapetan im je uzvratio trubljenjem, što ih je obradovalo.

Video je objavila Sannina prijateljica, Sabina Sarkka, a nije poznato kada je točno snimljen ni je li i premijerka bila s njima jer je nema u kadru.

 

@sabinasarkka Tässä on ollut vähä kaikennäköistä @Julia Toivola #foryoupage @Lotta Soini @Dr. Rannisto ♬ alkuperäinen ääni – Sabina Särkkä

Podsjetimo, premijerka Finske našla se na meti kritika nakon što su na društvenim mrežama procurile snimke na kojima tulumari i izazovno pleše s finskim zvijezdama. Nakon toga, objavljene su i fotografije na kojima se njene dvije prijateljice ljube, prekrivajući svoje gole grudi natpisom Finska. Sporne fotografije su navodno nastale na tulumu u njenoj rezidenciji.


Napravila i test na drogu

Marin je pod pritiskom javnosti napravila i test na drogu koji je bio negativan, a javnosti se ispričala zbog neprimjerene fotografije.

“Slika po meni nije primjerena. Ispričavam se zbog toga. Nije trebalo doći do takve fotografije, ali inače se na druženju nije dogodilo ništa izvanredno”, rekla je Marin novinarima, potvrdivši da je fotografija iz njezine rezidencije.

Screenshot (Foto: Dalibor Matanić Instagram

Ovu su situaciju komentirali i mnogi poznati s hrvatske estrade pa su se tako Dalibor Matanić i Vlatka Pokos upustili u raspravu nakon što je poznati redatelj na svom Facebook profilu napisao da smatra da je finska premijerka stvarno carica. Pokos se to nije svidjelo jer takvo ponašanje smatra raskalašenim i neprimjerenim, što je zamjerala i bivšoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.


Komentari