Djevojku Zdravka Mamića uzdrmala strašna tragedija: Podijelila je tugu

Zdravko Mamić i Jelena Planinić (Foto: Instagram)

27 godina mlađa partnerica Zdravka MamićaJelena Planinić, podijelila je na svom Instagram profilu fotografiju poplavljenih područja u Bosni i Hercegovini uz emotikon srca i ruku koje se mole.

Jelena je inače rodom iz Ljubuškog, a ona i Zdravko trenutno zajedno žive u Mostaru. Bosnu i Hercegovinu u petak su pogodile velike poplave u kojima je poginulo više od 20 ljudi.

Najteže je stradala Jablanica, koja je u potpunosti blokirana. “U Jablanicu se trenutno ne može ni ući, niti izaći. Fiksni telefoni rade, ali mobilna telefonija nema signala”, rekli su iz GSS-a.

Baby Lasagna zbog poplava otkazao koncert

Zbog nezapamćene tragedije oglasio se i Baby Lasagna, koji je otkazao koncert u Sarajevu koji se trebao održati u petak.

“Dragi moji sarajevski prijatelji, s ogromnom tugom i teškim srcem moram vas obavijestiti da smo odlučili otkazati večerašnji koncert zbog razorne poplave koja je zadesila BiH. U ovakvim trenucima, glazba se mora ustuknuti pred stvarnošću i suosjećam prema svima vama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom”, napisao je.

Podsjetimo, prošle godine počelo se šuškati da je nekadašnji čelnik Dinama Zdravko Mamić u vezi s mlađahnom Jelenom. Navodno su se upoznali u Međugorju, a Jelena se, pisalo se u medijima, zbog Zdravka razvela od prvog supruga.


Apokaliptični prizori iz susjedstva: Gradovi u BIH potpuno pod vodom, ima i mrtvih


Komentari