Dikana ponijele emocije pa rasplakao objavom o tragično preminuloj Eni: ‘Ljubavi moja nezaboravna’

Josip Radeljak Dikan (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Da je među živima, nagrađivana glumica Ena Begović danas bi proslavila 64. rođendan.

Njezin život prerano je prekinut prije nešto više od 20 godina u prometnoj nesreći na otoku Braču, a Ena je u trenutku smrti imala samo 40 godina.

Glumica je u to vrijeme proživljavala najljepše dane svog života jer je nepuna dva mjeseca prije tragične smrti postala majka djevojčice Lane, koju je dobila s poduzetnikom Josipom Radeljakom Dikanom, a upravo joj je Dikan danas posvetio nekoliko dirljivih objava.

“Mislimo na tebe sa sjetom i ljubavlju”

Naime, Radeljak se putem Facebooka prisjetio svoje neprežaljene ljubavi podijelivši nekoliko Eninih fotografija.

“Ena, ljubavi moja nezaboravna! Mislimo na tebe sa sjetom i ljubavlju, danas na dan tvog rođenja, svi koji smo imali sreću živjeti s tobom i voljeti te bar na čas”, započeo je 81-godišnjak emotivno, a zatim dodao:


“Znaj ljubavi, uvijek si s nama i uvijek ćeš biti i ostati”.

Dikan raznježio rijetkom fotografijom kćeri Lane: ‘I mama te zadovoljno gleda’

Smrt koja je potresla javnost

Podsjećamo, Ena i Radeljak su sudbonosno ‘da’ izgovorili 2000. godine, netom prije nego je Ena na svijet donijela njihovu kćer Lanu. Nažalost, u majčinskoj ulozi glumica nije imala prilike dugo uživati budući da je 15. kolovoza život izgubila u teškoj prometnoj nesreći.

Tog dana, na blagdan Velike Gospe, Ena se sa suprugom Josipom, njegovim sinom Leom, svojom majkom Terezom i malenom kćerkicom Lanom uputila u posjet prijatelju.

Nesreća se dogodila u mjestu Splitska gdje je njihov terenac završio u provaliji, a ozljede koje je Ena zadobila bila su preteške i ubrzo je preminula.


Komentari