Dikana iznervirala poznata Hrvatica pa je javno prozvao: ‘Dosta mi je već ove’

Josip Radeljak (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Domaći poduzetnik, 80-godišnji Josip Radeljak Dikan u posljednje je vrijeme poznat kao netko tko se ne ustručava javno komentirati aktualna zbivanja u društvu te putem svog Facebook profila dijeliti vlastita razmišljanja i stavove. Tako ga nije zaobišao ni skandal o kojemu posljednjih dana bruji cijela Hrvatska, onaj u kojeg su upleteni Josipa Pleslić ex Rimac i sudac Ivan Turudić. 

Sudac Ivan Turudić (Foto: Bruno Konjevic / CROPIX)

Naime, u javnost su procurile poruke koje je bivša gradonačelnica Knina izmjenjivala s Vladinim kandidatom za glavnog državnog odvjetnika pa su tako ‘Di si radosti’ i ‘Di si lipa’ postale najpoznatije poruke u Hrvatskoj.

Sudac Turudić u braku je s poznatom zagrebačkom liječnicom: Često su zajedno u javnosti, imaju dvoje djece

‘Treba znat kome treba dat’

Od memova na društvenim mrežama pa sve do grafita ispred Mimare, cijela javnost bruji o spornim rečenicama, a Dikanu je, čini se, istih već dosta.

‘Dosta mi je već ove Rimac. Rekla mi je jedna moja draga i lijepa (svima poznata) prijateljica treba znat kome treba dat‘, poručio je poduzetnik putem Facebooka.


Podsjećamo, stotine poruka koje su razmjenjivali Ivan Turudić i Josipa Pleslić (tada Rimac) objavio je Jutarnji list. Također, njih dvoje su se susreli više puta, a neki od susreta dogodili su se i na Županijskom sudu u Zagrebu. Iz poruka je vidljivo kako susrete nije inicirao samo on, već i ona.

 


Komentari