Dikan se u emotivnoj objavi prisjetio pokojne glumice: ‘Da samo znaš koliko si imala pravo’

Josip Radeljak (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Domaći poduzetnik, 80-godišnji Josip Radeljak Dikan poprilično je aktivan na Facebooku gdje redovno komentira aktualna društvena zbivanja, ali i dijeli zanimljive citate i objave. Tako je jedna od njegovih posljednjih objava posvećena legendarnoj srpskoj glumici Mileni Dravić.

Josip Radeljak Dikan (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Naime, Dikan je podijelio Milenin citat koji glasi: ‘Ljudi kojima najviše vjerujete, nauče vas da ne vjerujete nikome’. A potom je dodao:

Draga moja pametna, lijepa i nezaboravna prijateljice – da samo znaš koliko si imala pravo!’

Inače, prije nekoliko dana, Dikan se na Facebooku osvrnuo i na nastup talentiranog Martina Kosovca u ‘The Voiceu’.  Mladić čija je izvedba pjesme ‘Tvoja zemlja’ Vice Vukova oduševila Hrvate, ravnodušnim nije ostavila ni 80-godišnjeg poduzetnika.

Dikan se nije mogao suzdržati pa javno komentirao mladića koji je oduševio Hrvate: ‘Ovaj dečko’


‘Dostojno će nastaviti slavu’

‘Proveo sam desetak godina moje muzičke karijere kao vođa Splitskih Batala, koncertirajući sa Vicom Vukovom! Pratio ga svjetonazorski i posjetama i u Parizu, za vrijeme komunističkog izgona!

Ovaj dečko dostojno će nastaviti slavu i praktički zamijeniti našeg velikog Vicu Vukova! Bravo! (treba da bez konkurencije pobijedi na Voiceu i da nastavi veliku karijeru)’, poručio je tad Dikan.

 


Komentari