Dikan se primio tipkovnice pa raspalio pa Dori: ‘Napokon je završila seoska zabava’

Dikan je komentirao finale Dore 2024. (Foto: CROPIX/kolaž)

O pobjedi Baby Lasagne na sinoćnjoj Dori bruje društvene mreže. Bilo da ga podržavaju ili pak kritiziraju, svatko ima svoje mišljenje o ovogodišnjem hrvatskom predstavniku na Eurosongu, a među onima koji su javno prokomentirali finale Dore 2024. godine našao se i Josip Radeljak Dikan.

Josip Radeljak Dikan (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Kontroverzni poduzetnik tako je putem Facebooka vrlo jasno dao do znanja što misli o ‘Rim Tim Tagi Dim’, ali i sveukupnom glazbenom natjecanju.

‘Seoska zabava’

‘Prava lazanja – DORA! Napokon završila je seoska zabava! Nepodnošljivi albin Batifjaka/Ferlin. Let3 – nepravda Hr sudovi- fali M.Popović. Od pjevača najbolji je Duško Ćurlić. Voditeljice suvišne. Moš si mislit nagr. od Vujnovca – 5000€ ? Na kraju OPET Let3 i NEPODNOŠLJIV ŠČ. Bravo jedini DUŠKO’, stoji u statusu 80-godišnjeg poduzetnika.

‘Prošle godine je to imalo smisla’

Inače, ovogodišnja Dora nije impresionirala ni nekadašnju novinarku, a danas poduzetnicu Mirjanu Hrgu koja je također putem Facebooka komentirala finale najvećeg glazbenog događaja u Hrvatskoj.

‘Eurosong je najmanje pjesma, a sve ostalo što veze s pjesmom nema je mnogo važnije. Eurosong pokazuje što se “nosi” u Europi. Ne u glazbenom smislu jer tamo glazbe nema.
Hrvatska pokušava biti “in”… Prošle godine to je imalo smisla. Let 3 je to odradio po principu: Želite debilanu, dat ćemo vam i više od toga. I na vrlo inteligentan način su uspjeli’, započela je Hrga svoju objavu.

Nakon što je ‘nagazio’ kolegu, Jacques oprao i HRT: Evo što im je poručio

Međutim, ovo večeras mi izgleda kao kapitulacija pred europskom glupošću i neukusom. Pristajanje na svinjariju. Veći dio večeri provela sam u dosadi ili teškoj tjeskobi. Svjetlo na kraju mračnog tunela bio je jedan talentirani dečko Vinko. Toliko mi je bio simpatičan taj njegov talent i normalnost koji su bili u takvoj debeloj manjini da sam i sama poslala SMS, što dovoljno govori o mojem psihičkom (ne)stanju tijekom Dore’, napisala je, između ostalog, nekadašnja novinarka.



Komentari