Dikan se fotografijom prisjetio Dolores Lambaše pa poslao znakovitu poruku: ‘Neka sudi dragi Bog’

Josip Radeljak i Dolores Lambaša (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Kobnog 23. listopada 2013. godine u prometnoj nesreći na A3 kod Velike Kopanice život je izgubila glumica Dolores Lambaša.

Dolores je bila u automobilu kojim je upravljao njezin kolega Stojan Matavulj, a zajedno su se vraćali iz Beograda gdje su bili na predstavi. Lijepa glumica preminula je od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, a u trenutku pogibije imala je tek 32 godine.

Da je živa, Dolores bi danas slavila 43. rođendan, a tim povodom, na Facebooku se oglasio i njezin bivši partner, 80-godišnji poduzetnik Josip Radeljak Dikan.

“Čuvali je bijeli anđeli u raju”

Dikan se putem spomenute društvene mreže prisjetio trenutka kad su još bili u vezi pa je s pratiteljima podijelio fotografiju na kojoj on i Dolores poziraju s njegovom kćerkom Lanom, koju je dobio u braku s pokojnom glumicom Enom Begović.

“Na današnji dan rodila se naša draga, dobra i prelijepa Dolores! Čuvali je bijeli anđeli u raju! (a pijancu glumatalu koji ju je ubio, neka sudi dragi Bog)”, poručio je poduzetnik uz fotografiju.


Inače, poduzetnik i šibenska glumica upoznali su se u ljeto 2009. godine u Umagu, a poduzetnik je svojedobno ispričao kako je izgledao njihov prvi susret.

Dikan objavio staru fotografiju s Enom, preplavile ga emocije: ‘Bilo nas je tada troje’

“Sve je bilo spontano”

“Pojavila se iz mraka plemenita i sasvim drugačija osoba – u duši i liku prelijepa, iako prije mene teškim životom izmorena, talentirana, dobra i ljudska Dolores.

Prišla mi je jedne ljetne večeri u Umagu, sjela kraj mene i jednostavno izgovorila “ja sam od večeras s vama u vezi”! To mi se jako svidjelo. Sve je bilo spontano”, rekao je Dikan 2016. godine za Jutarnji list.

Njihova ljubavna priča završila je 2013. godine, a dvojac se razišao na miran način i bez incidenata. Dikan je svojedobno rekao kako su “problemi nastali kad je njezina karijera počela patiti zbog njemu nesklonih medijskih lobija” te da je Dolores zaslužila mnogo više.


Komentari