Dikan raznježio rijetkom fotografijom kćeri Lane: ‘I mama te zadovoljno gleda’

Josip Radeljak Dikan (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Iako je on sam poprilično aktivan na Facebooku, gdje redovno komentirala razne aktualne teme u društvu, kad je riječ o djeci kontroverznog poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana, oni su ipak nešto samozatajni.

Tako Lea i Lanu Radeljak nemam priliku često vidjeti u javnosti, međutim, njihov otac svako toliko ipak počasti pratitelje nekom obiteljskom fotografijom na kojoj su zvijezde upravo njegovi sin i kćer.

Isto je bilo i jučer kad je Dikan iskoristio priliku da putem spomenute društvene mreže čestita 24. rođendan svojoj mezimici.

‘Tatino suho zlato’

“Tatino suho zlato!! Sretan ti dan rođenja!! Znam – i mama te zadovoljno gleda”, poručio je 81-godišnjak emotivno uz fotografiju na kojoj pozira s kćeri Lanom, sinom Leom, snahom Ivanom i unukom Adrianom.

Njegova objava ubrzo je privukla veliku pažnju pratitelja koji su se u komentarima ispod iste pridružili čestitkama, ali i zasuli Lanu komplimentima na račun izgleda.


“Prekrasna djevojka”, “Izrasla je u pravu ljepoticu”, “Lana je predivna, sretno ti draga djevojko”, samo su neki od komentara.

Dikan komentirao poznatu Hrvaticu koja se bori s rakom: ‘Nikad mi nije bila simpatična’

Mamu izgubila s nepuna dva mjeseca

Inače, Dikan je prije dvije godine otkrio kako mu je kći studirala u Milanu na Sveučilištu Bocconi te da je odabrala smjer ekonomiju i menadžment.

Podsjećamo, poduzetnik je 24 godišnju Lanu dobio s tragično preminulom glumicom Enom Begović koja je život izgubila svega 45 dana nakon što je rodila Lanu.

Kobna prometna nesreća dogodila se u kolovozu 2000. godine, a Ena je u trenutku smrti imala samo 40 godina.


Komentari