Dikan ponovno bez dlake na jeziku: Nije birao riječi za Šprajca

Josip Radeljak Dikan u šetnji zagrebačkom špicom (Foto: Josip Moler/CROPIX)

Domaći poduzetnik, 80-godišnji Josip Radeljak Dikan ponovno nije štedio voditelja Zorana Šprajca. Naime, Dikan se na svom Facebook profilu osvrnuo na posljednju epizodu ‘Stanja nacije’ koje Šprajc vodi na RTL-u, a za voditelja nije imao lijepe riječi.

Josip Radeljak Dikan (Foto: Josip Moler / CROPIX)

‘Slučajno u dosadi pade mi pogled na sada već zaista nepodnošljivi ‘fake sarkazam’ druga Jovanovića (zvanog Šprc – po Vuku), u definitivno pljuvačkoj srpsko/hrvatskoj emisijici ‘Stanje Nacije’!? Negledljivo!! (i još mu Hrvateki daju TV nagradu??)‘, kritizirao je Dikan u svom stilu.

‘Zlo i bljuv po svima’

Inače, ovo nije prvi put da se Dikan obrušio na Šprajca. Tako se krajem studenog prošle godine poduzetnik okomio na voditelja putem Facebooka i to zbog Šprajcove izjave u ‘Stanju nacije’.

‘Dakle stvarno’, započeo je Dikan, a onda nastavio gorljivim tonom. ‘Ovaj domoljub Jovanović, od milja zvani Šprc po Vuku, toliko šprca od ljubavi prema Hrvatskoj, da sve od silne ljubavi šprca zlo i bljuv po svima s tv ekrana’, napisao je tad Dikan uz isječak u kojemu Šprajc govori o dvije Hrvatske.

Dikana iznervirala poznata Hrvatica pa je javno prozvao: ‘Dosta mi je već ove’


‘Nakon što smo tisuću godina priželjkivali i sanjali jednu jedinu nam Hrvatsku, sad smo u par dana dobili i drugu Hrvatsku. Andrej Plenković je brže napravio Hrvatsku, nego Bog Zemlju. Kao ‘fast food’ – dvije Hrvatske za van, molim’, govori Šprajc u isječku te dodaje kako je premijer istaknuo da je u toj jednoj Hrvatskoj sve pravo, a u drugoj krivo. Jednu vode majmuni, a drugu HDZ, rekao je Šprajc i dobacio. ‘Koja je koja, nije nekad lako za uočit, osim što majmuni uzmu banana koliko im treba, a ovi drugi odnesu banane i drvo od banane’.


Komentari