Dikan objavio video pa poslao poruku: ‘Na ovo jako padaju malo starije sponzoruše’

Josip Radeljak Dikan (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Domaći poduzetnik Josip Radeljak Dikan često je aktivan na društvenim mrežama na kojima dijeli svoja razmišljanja o različitim temama, kao i trenutke iz svog privatnog i poslovnog života.

U nedavnoj objavi na svom Facebook profilu Dikan je tako podijelio neobičnu snimku uz koju je napisao jasnu poruku. “Kažu da na ovo jako padaju malo starije sponzoruše!”, napisao je uz video u kojem muškarac vozi automobil u obliku toaletne školjke.

Podsjetimo, Dikan je nedavno putem Facebooka čestitao rođendan svojoj djevojci Neveni Jeličić, inače poznatoj beogradskoj odvjetnici. Također, krajem lipnja objavio je da je njegov unuk Adriano proslavio drugi rođendan.

Ponosan otac i djed

Nadalje, Dikan je početkom ove godine na društvenim mrežama ponosno istaknuo svoje obiteljsko podrijetlo.

“Ovo su, zajedno sa mnom, četiri generacije pravih Radeljaka, u posjeti svom rodnom zaseoku Radeljaci kraj Siverića i Drniša! To su geni kameni. Pršut i lukac se grize već sa 6/7 mjeseci”, pohvalio se Dikan svojevremeno svojim nasljednicima.


Inače, Dikan je sina Lea dobio u braku s glumicom Desankom Bebom Lončar, dok je kćer Lanu, dobio s drugom suprugom, glumicom Enom Begović koja je preminula u tragičnoj prometnoj nesreći.

Dikan se pohvalio lijepim vijestima: U obitelj domaćeg poduzetnika od jutra pristižu čestitke


Komentari