Dikan komentirao poznatu Hrvaticu koja se bori s rakom: ‘Nikad mi nije bila simpatična’

Josip Radeljak Dikan (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Domaća spisateljica Vedrana Rudan nedavno je progovorila o svojoj borbi s rakom, a njezina objava na Facebooku privukla je veliku pažnju javnosti.

No, ista je za oko zapela i jednom poznatom Hrvatu.

Riječ je o 81-godišnjem poduzetniku Josipu Radeljaku Dikanu, koji nikad nije skrivao da spisateljicu baš i ne simpatizira previše, a sad je putem Facebooka dao svoj komentar na njezinu trenutnu situaciju.

 “Nekad zna biti i duhovita”

“Ova Yugo alapača nikad mi nije bila simpatična”, započeo je Dikan oštro uz poveznicu na članak u kojemu Rudan govori o svom trenutnom zdravstvenom stanju.

“Želim joj iskreno brzi oporavak! Ali eto, nekada zna biti i duhovita – ne znam što je to utjecalo na njenu zlu jezičinu? Pročitajte: Koristim priliku i ja pozdraviti javno – našeg nadčovjeka gosp. Dr. Stipu Jandrijevića- zaista nadčovjeka”, napisao je poduzetnik u statusu.


Inače, Rudan je početkom svibnja objavila da boluje od karcinoma, a nedavno je odlučila otkriti više detalja o svom zdravstvenom stanju. Tako je u objavi ispričala da boluje od izrazito rijetke vrste raka – raka želučanih kanalića.

Vedrana Rudan o borbi s karcinomom: ‘Moj rak je rijedak, od prvih simptoma imaš još tri mjeseca života’

“Spalili su mi rak i džep”

“Samo 5% sretnika može se operirati. Ta sam. Najprije sam otišla u Svetu Nedjelju u Radiochirurgiu da mi rak spale prije operacije. Spalili su mi rak i džep jer nisam ‘ušla u kvotu'”, otkrila je, između ostalog, spisateljica koja je iskoristila priliku da se zahvali spomenutom liječniku Jandrijeviću.

Nakon ‘spaljivanja’ stigla sam u Merkur. To vam je bolnica u kojoj rade ljudi nadljudi. Liječnici, sestre, spremačice, kuharice, terapeuti, medicinska braća…

Koji je to osjećaj ležati u Merkuru u bolnici u kojoj je te noći Stipe Jadrijević, namjerno mu neću nabrajati titule jer ne pati od toga, sa svojom ekipom jednom čovjeku presadio zaboravila sam koliko organa”, poručila je Rudan.


Komentari