Dijeli se snimka Nikite iz Ljubav je na selu: Evo što je radila na HRT-u

Nikita, Ljubav je na selu (Foto: RTL)

Dance zvijezda 90-ih, Nikita Ivošević, jedna je od kandidatkinja nove sezone showa Ljubav je na selu, gdje pokušava osvojiti srce farmera Darka, no čini se kako među njima zasad ne frcaju iskre.

“Iskreno, kod Nikite mi smeta sve. Prvo, njezin stil odijevanja. Nije primjereno da se ona tako oblači”, rekao je farmer Darko o Nikiti. Prvotno mu je zasmetalo što mu se obratila s “ljubavi”, a zatim općenito ona sama”, rekao je za RTL.

I dok gledatelji željno iščekuju vidjeti kako će se taj odnos dalje razviti, društvenim mrežama počela se dijeliti snimka Nikite iz dana kada ju se nije gledalo na RTL-u već na HRT-u.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikita Ivošević (@nikita_ivosevic)


Bila na Zagrebačkom festivalu i Dori

Naime, Nikita je na svom Instagramu podijelila video sa Zagrebačkog festivala, a njen nastup najavila je tada Daniela Trbović. Pjevačica se također 1999. natjecala i na Dori s pjesmom Kraljica noći, s kojom je osvojila 19. mjesto.

Podsjetimo, Nikitu su gledatelji RTL-a već pratili u 14. sezoni showa, kad je bila na farmi Damira Topleka. S farmerom se, kaže, čuje i dalje, no više od prijateljstva među njima se nije razvilo.

“Od novog farmera očekujem da je prije svega džentlmen, da je muževan, ljubazan, da daje, da je topao, iskren, u biti, da ženu drži na dlanu kao svoju kraljicu, naravno, tako bi bilo i s moje strane, ako se poklopimo… Očekujem da ima istu ljubav prema životinjama kao i ja”, pričala je prije showa ova 54-godišnjakinja.

Valentinu i Tonija šokirale riječi voditeljice u Ljubav je na selu: ‘Diskvalificirani ste’


Komentari