DETALJI INTIMNE CEREMONIJE: Doris Pinčić i Davor vjenčali su se u Zagrebu, uz njih su bile samo najvažnije osobe

Doris Pinčić (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Doris Pinčić u petak je rekla subonosno ‘da’ Daruvarčaninu Davora Guberoviću.

Par se vjenčao 11. studenog u 13 sati u Područnom uredu gradske uprave Susedgrad u Zagrebu, piše 24sata. Na ceremoniji su bili samo obitelj i prijatelji, a čitateljica je za portal otkrila da su s parom bila njihova djeca, ali i kućni ljubimac.

”Izgledali su sretno. Doris je bila sva u bijelom i ružičastim štiklama, nosila je buket. Poveli su djecu, a s njima je bio i pas”, ispričala je čitateljica za portal. Davor je odjenuo elegantno odijelo.

Zajedno osvojili Kilimanjaro

Voditeljica je ranije ove godine potvrdila vezu sa samozatajnim poduzetnikom iz Daruvara s kojim je otkrila zajedničku strast – planinarenje. Par se tako nedavno u impresivnoj avanturi popeo na Kilimanjaro.

Nakon toga, Doris Pinčić je novinarima priznala da je sretno zaljubljena. ”Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora”, rekla je krajem ožujka.

Pinčić je ovo drugi brak, a iza sebe ima propalu ljubav s pjevačem Borisom Rogoznicom od kojeg se razvela prije dvije godine. Bivši par ima dvoje djece, a u braku su proveli sedam godina.



Komentari