Deda Miša tvrdi da Nikolina Pišek prodaje priče: ‘Ko ovdje laže’

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

Voditeljica Nikolina Pišek nedavno je otkrila da je nakon dvije godine sudskim putem ishodila pravo na ulazak u stan u Beogradu u kojem je provela deset godina. Ipak, navodi da u njega ne može ući jer joj je svekar Miša Grof stao na put.

“Očekivano, ali nadali smo se suprotnome. Djed Miša ne da ući”, napisala je 51-godišnjakinja uz fotografiju na kojoj se može vidjeti nekoliko osoba ispred zgrade. Kasnije je podijelila i prepisku razgovora s osobom ispred zgrade u kojoj joj ista poručuje da će sljedeći put morati doći s policijom.

O cijeloj situaciji oglasio se i svekar Miša Grof. “Ja sam na vikendici, nisam u Beogradu. Nije se najavila, što mi nije rekla da će doći? Uvijek je dobrodošla! Kako joj ja ne dam, kad nisam kod kuće? Jel mi se javljala? Taman posla da ja njoj ili unuci ne dam da uđu u stan”, rekao je Miša za Blic.

Drama ispred beogradskog stana Nikoline Pišek (Foto: Instagram)

‘Tko ovdje laže?’

Situaciju oko ulaska u stan kratko je komentirala i Nikolina. “Ne bih to pretjerano komentirala, u procesu sam selidbe. Nisam mogla ući u stan. Samo mogu reći da su bili advokati, javni izvršitelji, svjedoci, pa vi meni recite ko ovdje laže?”, poručila je Nikolina za Blic.

Podsjetimo, Nikolina se seli u luksuznu vilu u zagrebačkim Šestinama koju je kupila zajedno s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Iako se vila našla i na stranicama za najam te u prodaji, čini se da je voditeljica odlučila ostaviti u svom vlasništvu te je urediti i preseliti se u nju sa svojom kćerkom Unom Sofijom.

Također, na društvenim je mrežama nedavno otkrila kako napreduje uređenje vile, a pokazala je i kako izgleda stan u kojem je dosad živjela. “Bye bye ružnjikavi stanu! Jep, poslužio si svrsi, ne mogu reći da nam je bilo lijepo, ali bila su ružna vremena”, poručila je Nikolina.


Drama ispred zgrade u Beogradu: Nikolina Pišek otkrila da joj ne dopuštaju da uđe u stan


Komentari