Dečko Tatjane Dragović otkrio da imaju razlog za slavlje: Čestitke pristižu sa svih strana

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić (Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Iako detalje iz privatnog života ne dijele često s pratiteljima na društvenim mrežama, glazbenik Vlaho Arbulić ovaj je put odlučio učiniti iznimku te putem Instagrama čestitati rođendan dugogodišnjoj partnerici Tatjani Dragović.

Nekadašnja manekenka, a danas uspješna poduzetnica jučer je proslavila 46. rođendan, a tim povodom Vlaho je na spomenutoj društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj slavljenica pozira okružena vukovima.

‘U svom prirodnom okruženju‘, poručio je 33-godišnji Vlaho uz čestitku voljenoj Tatjani s kojom je u vezi posljednjih deset godina, a u istoj su dobili i kćer Luce.

Vlaho čestitao Tatjani rođendan (Foto: Instagram)

Čestitke pristižu sa svih strana

Inače, osim Vlahe, Tatjani su i brojne kolege i prijatelji uputili čestitke i lijepe želje povodom rođendana. Tako je sportska novinarka Fani Stipković objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je dodala i pjesmu ‘I Kissed A Girl’ Katy Perry.

A da Tatjani godine samo idu u prilog, svjedoči i fotografija koju je nedavno podijelila s pratiteljima, a na kojoj pozira dan prije odlaska u rodilište.

‘Moja Lucka i ja dan prije odlaska u rodilište’, napisala je bivša manekenka uz crno-bijelu fotografiju sa snimanja za bred Borboleta.


Poslala snažnu poruku: Tatjana Dragović podijelila emotivan video o kojemu bruje društvene mreže

Ponosna mama troje djece

‘Je li itko ikada vidio da žena ovako izgleda gotovo pred porod? Mi jesmo, a sada ste i vi’, prisjetili su se na društvenim mrežama brenda.

Podsjećamo, osim Luce koju je dobila s glazbenikom, Tatjana iz prethodnog braka s proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem ima i kćer Amber Mariju te sina Emanuela.

Tatjana i Goran u braku su bili do 2013. godine, a vezu s tada studentom FER-a, jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki obznanila je godinu kasnije.


Komentari