Dečko Tatjane Dragović iskreno priznao: ‘Vjernici su mi pisali da je to što radim veliki grijeh’

Vlaho i Tatjana u vezi su do 2014. godine (Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Domaći par, 45-godišnja Tatjana Dragović i 33-godišnji Vlaho Arbulić, ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, već nekoliko tjedana uživa u odmoru u tropskim krajevima. A osim što uzdahe mame zanosnim fotografijama s otoka Saint Barths, pauzu od svakodnevnih obaveza Vlaho je odlučio iskoristiti i za odgovaranje na pitanja obožavatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

‘Kome se točno zahvaljuješ?’

Tako je putem Instagrama postavio ask, a pratitelji su dobili odgovore vezane za razne teme koje su ih zanimale. Među pitanjima našla su se i ona vezana za vjeru i općenito religioznost.

‘Kada uz sliku piše ‘hvala ti’, kome se točno zahvaljuješ?‘, upitao je jedan obožavatelj referirajući se na to da Vlaho često ispod fotografija koje objavljuje na Instagramu piše ‘Hvala’.


Ivanišević želi svoju polovicu nazad: Ovako izgleda luksuzno ljubavno gnijezdo Tatjane i Vlahe u središtu Zagreba

Vjernici su pisali da je grijeh

‘Zahvaljujem se Bogu sveprisutnom. Neki vjernici su mi pisali da je to što radim jogu veliki grijeh. Za mene je ipak veći grijeh ne vidjeti Boga u svim raznolikim oblicima i praksama u kojima nam se On otkriva: u svakoj kulturi, živom biću, u svakom od nas’, odgovorio je glazbenik.

Vlaho odgovarao na pitanja pratitelja (Foto: Instagram/Screenshot)

Podsjećamo, bivša manekenka, a danas poduzetnica i 12 godina mlađi glazbenik u vezi su od 2014. godine. Upoznali su se u jednoj zagrebačkoj teretani kad je Vlaho bio student FER-a, a svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se Tatjana razvela od proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića s kojim ima dvoje djece. U listopadu iste godine Tatjana je na svijet donijela malenu Luce, kćerkicu koju je dobila s Arbulićem.

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić (Foto: Marko Todorov / CROPIX)


Komentari