Dečko Danijele Martinović iznenadio novim potezom: Ovo su mnogi priželjkivali

Danijela Martinović i Josip Plavić (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Pjevačica Danijela Martinović nedavno je u Lisinskom održala spektakularni koncert u kojem su jednako uživali njezini brojni obožavatelji, ali i sama pjevačica koja tu večer nije skrivala emocije.

A posebno emotivan trenutak zasigurno je bio onaj kad joj se na pozornici pridružio njezin dečko, bivši policijski inspektor Josip Plavić, koji se nedavno i sam vratio glazbi pa je u Lisinskom nastupio sa svojim bendom Izvan zakona.

No, nije to bilo jedino iznenađenje koje je Josip s bendom priredio na publiku.

Danijela Martinović zapjevala s dečkom na pozornici pa razveselila fanove objavom: ‘Ništa nije isključeno’

“Ti me moraš voljet’ više”

Naime, bend ‘Izvan zakona’ upravo je objavio novu pjesmu pod nazivom ‘Ti me moraš voljet’ više’ za koju je snimljen i glazbeni spot. Autor teksta upravo je Josip Plavić dok je za režiju videospota zadužen Davor Smotalić.


Drugi je ovo izbačeni singl od ponovnog okupljanja benda u veljači ove godine nakon punih 16 godina pauze. Tad su objavili baladu himnične melodije pod nazivom ‘Na kiši plešem’, a publika je njihovo ponovno okupljanje dočekala s velikim oduševljenjem.

Inače, bend je ‘Na kiši plešem’ izveo i na nedavnom Danijelinom koncertu u Lisinskom, a pjevačica je nakon istog ispričala kako je ona imala svoje prste u objavljivanju pjesme.

“Moje ideje ga uvijek iznenade”

“Iskreno, malo ga je iznenadilo jer moje ga ideje uvijek malo iznenade. Tako sam ga iznenadila kad sam mu rekla da on mora snimiti pjesmu ‘Na kiši plešem’, a ne ja”, ispričala je Danijela nedavno za Story.

“Mislim da je dobro što je hrabar jer to su hrabri činovi, nakon 16 godina se ponovno usuditi uzeti gitaru i krenuti u potpuno drugom smjeru, ali kad je vidio moj žar, kad je vidio moju želju, naprosto je slegnuo ramenima i rekao: ‘Eto me, tu sam'”, zaključila je pjevačica koja ne skriva koliko uživa u ljubavi s bivšim policijskim inspektorom.


Komentari