Danijela progovorila o drastičnoj odluci koju je Ella donijela: ‘Nije mi bilo svejedno’

Danijela i Ella Dvornik (Foto: Vladimir Ivanov / CROPIX)

Blogerica i udovica kralja funka Dine Dvornika, 56-godišnja Danijela Dvornik u svom se jutrošnjem Instagram live-u osvrnula na, između ostalog, Ellinu odluku da napusti srednju školu. Naime, 33-godišnja influencerica nedavno je otkrila kako je u drugom srednje napustila Umjetničku školu koju je pohađala u Zagrebu te tako danas nema završenu srednju školu.

Danijela je sada po prvi put progovorila na tu temu i iskreno otkrila kako se osjećala kad joj je kći saopćila svoju odluku.

Danijela, Dino i Ella Dvornik svojedobno su snimali emisiju ‘Dvornikovi’ (Foto: RTL/CROPIX)

‘Nije joj bilo jednostavno’

Nije mi bilo svejedno, ali razumjela sam je. Iako je išla u privatnu školu, taj bullying koji je doživljavala nije joj bio jednostavan. Djeca su bila baš okrutna. Moja greška je bila što je nisam dala u normalnu umjetničku školu iz svog straha koji je bio apsolutno neopravdan’, započela je blogerica.

Htjela sam joj olakšati, a zapravo sam napravila istu grešku kao moja mama koja mene nikad nije slušala što ja želim i što ne želim. Onda je upisala dopisnu školu, dala tamo par ispita i na kraju ju je povuklo zarađivanje novca. Ja sam tad rekla sebi – uvijek može završiti. Ako nešto u životu želiš napraviti – napravit ćeš kad tad’, pojasnila je Danijela.

U liveu je priznala i kako joj je najgori dio života bio period Ellinog školovanja jer ju je, kako je pojasnila, morala nadgledati te se ‘osjećala kao Hitler’. Također, ispričala je i kako je Dino reagirao na Ellinu odluku o napuštanju škole.
Ella, Danijela i Dino Dvornik (Foto: Neja Markičević / Cropix)

‘Za Dinu je mama završila srednju školu’

‘Rekla sam samoj sebi; ako nećeš – nećeš, ako ne želiš završiti školu – morati ćeš se snalaziti kroz život. Dino je sve to vrlo fleksibilno gledao. On je školu prolazio samo da prođe. Volio je sve da budu dvojke. Bio je talentiran za glazbu, a nije znao note. U tome valjda i je bit cijele njegove genijalnosti. Da mu nije bilo mame, ni on ne bi završio srednju školu. Ona je sve radila za njega. Po struci je bio aranžer izloga, a o aranžiranju nije imao pojma’, otkrila je Danijela koja je završila srednju prometnu školu.
Za kraj, naglasila je kako joj forsiranje djece da završe neke visoke škole i fakultete nikad nije imalo smisla.

Ella više zarađuje od ljudi s faksom

‘Ne bih voljela da moje dijete završi na tabletama, da je pere anksioznost, depresija. To su danas normalne stvari, ljude to ne brine. Djeca koja danas idu na fakultet piju ta tablete da bi mogla doći normalno na predavanje. Nikad mi to forsiranje fakulteta nije imalo smisla. Moja kćer danas zarađuje više nego neki inženjer s faksom. Na kraju dana, najbitnije vam je da je dijete zdravo u glavi, da zna što hoće i ide u smjeru u kojem hoće, da je sretan i zadovoljan. Nema savršenstva ni ideala. Glavu treba zadržati’, zaključila je 56-godišnjakinja.