Danijela pokazala kako izgleda nakon operacije pa ju zasuli komentarima: ‘Skroz si druga osoba’

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

Domaća blogerica, 57-godišnja Danijela Dvornik, nedavno je boravila u Zagrebu, a tad je s pratiteljima na Instagramu podijelila kako je ondje obavila i operaciju.

Naime, nekoliko dana u metropoli, udovica kralja funka Dine Dvornika iskoristila je i za rješavanje zdravstvenog problema koji ju muči već neko vrijeme.

Kako je tad otkrila, Danijela je u jednoj privatnoj poliklinici skidala dioptriju, a sad je s pratiteljima podijelila detalje samog zahvata te pokazala kako izgleda bez naočala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)


Pohvalila se novim izgledom

“Već sam vas obavijestila da sam bila na skidanju staračke dioptrije laserskim zahvatom koji se zove Presbyond. Ono što ne znate da prije samog zahvata morate obaviti dubinski i detaljni pregled vaših očiju kako bi se točno vidjelo vaše stanje oka i otklonile sve nedoumice oko samog zahvata.

Oči su, priznat ćete, vrlo osjetljiv organ našeg tijela pa je vrlo važno da dobijete uvid u sami zahvat kao i ono što se događa kasnije. A još važnije da dobijete povjerenje u doktora koji vam obavlja sami zahvat”, poručila je Danijela koja je otkrila i kako je zadovoljna konačnim rezultatom.

A da se ova “nova” Danijela svidjela i njezinim pratiteljima, svjedoče i brojni komplimenti koji se mogu pročitati ispod objave.

Danijela Dvornik završila na operaciji pa otkrila detalje: ‘Poželite mi sreću’

Skroz druga osoba

“Skroz si mi druga osoba”, napisala joj je pratiteljica u komentarima, na što joj je Danijela poručila: “Je, fale mi naočale… fejkat ću zbog okvira”, našalila se Dvornik.

Inače, blogerica je nedavno otkrila kako razmišlja o još jednoj velikoj promjeni. Naime, plava kosa je već godinama njen zaštitni znak, a Danijela sada želi vratiti prirodnu boju kose.

“Vidite vi taj izrast. Ja mislim da je vrijeme da ja počnem puštat svoju kosu i da to bude boja kakva će bit. Ovdje je prilično sijeda, ovdje je već šatirana. Tako da bi to moglo bit interesantno, dosadilo mi se više farbat”, priznala je pa zatražila mišljenje svojih obožavatelja.


Komentari