Danijela otkrila što joj je glavni uvjet za ulazak u vezu: ‘Ako frajer to nema, ne možemo biti zajedno’

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

Blogerica i udovica kralja funka Dine Dvornika, 56-godišnja Danijela Dvornik putem Instagrama nerijetko s pratiteljima dijeli dogodovštine iz svakodnevnog života, ali i promišljanja o raznim temama.

Tako se u posljednjim objavama osvrnula na glazbu koju sluša pa je tako s pratiteljima podijelila nekoliko pjesama koje za nju imaju posebno značenje.

Između ostalog, otkrila je da je tri puta bila na koncertu elektroničkog sastava Depeche Mode, a dva puta je uživo slušala legendarnog Princea, u Budimpešti i Beču.

Danijela Dvornik završila na operaciji pa otkrila detalje: ‘Poželite mi sreću’

`Glazba, ples i ludilo je mene i Dina spojilo´

A koliko joj je glazba bitna u životu svjedoči i njezina objava u kojoj je otkrila kako je upravo glazba spojila nju i Dina te joj je izuzetno važno da se s partnerom pronalazi u tom segmentu.


`Ja stvarno obožavam glazbu i sretna sam što sam se u životu naslušala fenomenalne glazbe i još uvijek slušam. Glazba, ples i ludilo je mene i Dina spojilo´, započela je Danijela, a potom otkrila da joj je to jedan od glavnih uvjeta za ulazak u novu vezu.

‘Ako ja i frajer nemamo sličan glazbeni ukus, ne možemo biti zajedno… jedan od glavnih uvjeta´, poručila je blogerica.

Danijela je otkrila kako je glazba bila ta koja je spojila nju i Dina (Foto: Instagram)

Vratila se na otok

Inače, Danijela se ovih dana vratila na Brač nakon što je neko vrijeme boravila u Zagrebu. Kako je tad otkrila na društvenim mrežama, vrijeme u Zagrebu iskoristila je za druženje s prijateljima, ali i posjet jednoj poliklinici gdje je imala zakazanu operaciju.

Riječ je bilo o skidanju dioptrije, a blogerica se nakon iste uputila nazad u Sutivan gdje se vratila svakodnevnim obavezama i životu na otoku.

Iako je priznala da joj je s otoka uvijek teško otići, rado dolazi u Zagreb jer joj on budi uspomene i draga sjećanja na period kad je živjela u metropoli.


Komentari