Danijela otišla iz Hrvatske pa doživjela potpuno razočarenje: ‘Od 1 do 10, to bi bilo 1’

Danijela Dvornik (Foto: Vojko Basic/CROPIX)

Domaća blogerica, 56-godišnja Danijela Dvornik prije nekoliko dana stigla je na Filipine kamo je otišla na godišnji odmor. U društvu prijateljice, udovica kralja funka Dine Dvornika, istražuje ovu otočnu državu u Aziji, a pratiteljima na društvenim mrežama svako toliko daje uvid u dešavanja s putovanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Tako se u posljednjoj objavi na spomenutoj društvenoj mreži osvrnula na jednu stvar koja ju na Filipinima i nije pretjerano oduševila. Naime, Danijela se trenutno nalazi u gradu Cebu gdje je posjetila poznatu tržnicu, ali jedna stvar ju je u potpunosti razočarala.

Danijelu razočarala poznata tržnica (Foto: Instagram/screenshot)

‘Ništa specijalno’

‘Ne vjerujte previše Tripadvisoru! Ova tržnica po ničemu nije toliko posebna osim što ima veliki izbor sušene ribe… Razina čistoće, uopće ne znam kako bih vam to rekla, na ljestvici od 1 do 10, to bi bilo 1!’, poručila je blogerica u videu snimljen na spomenutoj tržnici.


‘Market kao market – ništa specijalno, nije me oduševio, ali evo, prošetale smo da vidimo kako izgleda’, zaključila je Danijela razočarano.

Danijela Dvornik iskreno otvorila dušu: ‘Derao se pa je dobio packu’

Inače, 56-godišnjakinju nije previše oduševio ni glavni grad Filipina – Manila.

‘Manila je previše kaotična i nema se tu što vidjeti… Idemo dalje’, napisala je na Instagramu te dodala: ‘Svako putovanje ima neku prednost. Ako putnik posjeti bolju, bogatiju zemlju, može naučiti kako poboljšati svoju. A ako ode u goru, siromašniju, naučit će kako da uživa u svojoj zemlji. (SJ)’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)


Komentari