Danijela Dvornik u ozbiljnom problemu: ‘Kaznili su me, nemam pojma što da radim’

Danijela Dvornik (Foto: Vojko Basic/CROPIX)

Domaća blogerica i influencerica, 57-godišnja Danijela Dvornik, u svom je posljednjem video obraćanju na Instagramu otkrila pratiteljima kako se našla u neočekivanom problemu.

Naime, u sklopu storyja je podijelila snimku u kojoj se žali na činjenicu da su joj nenadano uklonjene čak tri objave s Instagrama, no, tu nije bio kraj njezinim neugodnostima.

“Znači ovaj Instagram je totalni sh*t. Nemam pojma tko njima, vjerojatno nekakve mašine, kompjuteri to rade… Makli su mi tri posta s Instagrama objavljenih prije 6-7 mjeseci. Ništa nema na njima, ni golotinje niti da ja sad nešto pričam hate i tako dalje. Uglavnom, poslala sam im da stave to na review i da mi vrate nazad”, započela je udovica kralja funka Dine Dvornika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)


“Nemam pojma što da radim”

Međutim, kako je potom pojasnila, iako su joj objave naknadno vraćena, Danijela je u konačnici kažnjena od strane Instagrama pa jutros nije mogla imati uobičajeni live s pratiteljima s kojim započinje dan.

“Vratili su mi nazad, ali su me kaznili s tim da ne mogu uopće ići na live. Sad sam poslala i tamo poruku da vidim što je s tim, ali mislim to je totalni sh*t ono.

Vratiš mi nazad postove jer shvatiš da si pogriješio i onda me je*eš s Instagramom i s liveom. Evo nemam pojma što da radim, zato ne može biti livea i nemam pojma koliko dugo ga neće biti”, ispričala je vidno razočarana blogerica te poručila: “Idu mi na živce”.

Danijela Dvornik se javila iz kreveta pa otkrila svoj fetiš: ‘Nije oduvijek bilo tako’

Prati je više od 100 tisuća ljudi

Inače, udovica Dine Dvornika, baš kao i njegova kći Ella, poprilično je popularna na društvenim mrežama pa je tako na Instagramu prati više od sto tisuća ljudi.

Osim što s istima dijeli razne dogodovštine iz svakodnevice, Danijela se ne libi ni komentirati razne aktualne teme, pričati o muško – ženskim odnosima ili pak njezinoj kćeri i anegdotama koje ju vežu uz istu.

Također, na Instagramu rado pokazuje i razne “uradi sam” projekte oko kuće i dvorišta kojima se bavi otkako je zagrebačku vrevu zamijenila mirnim otočkim životom na Braču.


Komentari