Danijela Dvornik se odlučila na veliki korak: Mnogi nemaju hrabrosti za ovo

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

Uzdignuti se iznad 2000 metara nadmorske visine i iskusiti prirodnu ljepotu koju oduzima dan, nema svatko hrabrosti.

No, domaća blogerica i supruga prerano preminulog kralja funka Dine Dvornika, 57-godišnja Danijela Dvornik, odvažila se upravo na takvu jednu avanturu.

Naime, Danijela se putem svog Instagram profila pohvalila kako je odradila popularnu Highlander rutu u Bosni i Hercegovini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)


Ne skriva koliko je ponosna

“Uspjela sam”, kratko je poručila blogerica uz potvrdu o odrađenoj Highlander Orion ruti kroz Park prirode Blidinje u susjednoj BiH.

Riječ je planinarskoj avanturi koja traje dva dana, a koja obuhvaća stazu od 30 kilometara sa startom kod PD Masna Luka pa sve do prirodnog fenomena Hajdučkih vrata na dvije tisuće metara nadmorske visine.

“Ponosna”, dodala je Danijela putem Instagram storyja uz fotografiju na kojoj se može vidjeti kako je izgledala njezina vikend avantura.

Danijela odradila Highlander izazov (Foto: Instagram)

Danijela Dvornik iznenadila poštara onime što je naručila: Nije očekivala takav komentar od njega

Ispitivanje vlastitih granica

Inače, Highlander je ultimativna planinska avantura za sve zaljubljenike u ovakav vid istraživanja prirode.

Highlander događaji posebno su iskustvo ispitivanja vlastitih granica, čovjekova vraćanja prirodi i poticaja na zdraviji život koje stvara trajna sjećanja na proživljene avanture života.

Također, Highlander je prvotno započeo u Hrvatskoj, na mitskoj planini Velebit, a potom se proširio i na susjedne nam Srbiju te Bosnu i Hercegovinu.


Komentari