Danijela Dvornik podijelila novu odluku: ‘Teško mi je otići’

Danijela Dvornik (Foto: Vojko Basic/CROPIX)

Danijela Dvornik obavijestila je pratitelje na Instragramu da se na neko vrijeme vratila u Zagreb. Naime, Danijela već nekoliko godina živi na Braču, kamo se preselila kako bi pobjegla od gradske vreve, ali čini se da joj užurbani tempo ipak povremeno nedostaje.

Objavila je fotografiju na kojoj sjedi kraj prozora i pije kavu, a u opisu je objasnila svoja trenutna razmišljanja. “Nedjeljno jutro u kišnom Zagrebu. Budi sjećanja. Otišla sam, a kao da nisam”, započela je u objavi.

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

“Prošlo je 30 godina od kada su se neki od tih trenutaka dogodili, a grad i dalje živi i diše s njima. Sjećanja su poput dragocjenih bisera koji oblikuju našu percepciju grada i nas samih. Zagreb je mjesto gdje su se događaji pretapali u uspomene, stvarajući nevjerojatnu mozaiku života. Iako mi je teško otići sa otoka, drago mi je kad stignem u Zagreb. Sad ću ove dane iskoristiti da odradim kave sa prijateljima, kino, možda i koju predstavu pogledati, sve ono što mi na otoku ponekad fali”, napisala je.

Danijela objavila fotografiju iz kreveta pa dobila salvu kritika: ‘Ne bi da sam se slikala za Playboy’

‘Zagreb je tvoj drugi dom’

Njena objava izazvala je brojne reakcije pratitelja: “I ja bih radije na otoku nego u velegradu”, “Lijepo je na otoku od petog do devetog mjeseca, a ovi ostali mjeseci su mi ipak draži u Zagrebu nama koji smo došli iz velegrada na otok. Zato je najbolje imati jednu nekretninu na otoku drugu u Zagrebu, to je dobra kombinacija”, pisali su.


“Dobro nam došla, normalno Zagreb je tvoj drugi dom, ali svugdje pođi doma dođi, doma je najbolje, a u Zagrebu nadoknadi ono što voliš, a na Otoku nemaš sretno”, “Lijepo je da volite doći u Zagreb. Otok je vas dom, ali lijepo je ponekad promijeniti okolinu. Lijep i ugodan provod vam želim”, “Mislim da trebate knjigu napisati”, nizali su se komentari.


Komentari