Danijela Dvornik otkrila kakav su pakao ona i Ella prošle kad je Dino: ‘Narkomanka ka i ćaća’

FOTO: Instagram/danijeladvornik

Udovica kralja funka Dina Dvornika, Danijela Dvornik, progovorila je o mnogim tračevima koji su pratili nju i njezinu kćer nakon što je Dino preminuo 2008. godine.
Danijela Dvornik, majka naše najpoznatije influencerice Elle Dvornik te udovica pokojnog pjevača Dina Dvornika, svakodnevno s fanovima rado dijeli crtice iz svog života.

Nedavno se osvrnula na trenutke nakon suprugove smrti i opisala kako se suočavala s tračevima okoline o onome o čemu se godinama šuška.

“Gledam ovu fotku i sjetim se 2008. godine kad nam je Dino umro. Stalno sam čitala kako nam je kći ružna, glupa, kako je ‘narkomanka ka i ćaća’, zaustavljale su me žene po ulici s riječima ‘čuvajte kćer’, a ja bih se začuđeno i ljutito odmicala. Neke su mi slale posvećene krunice ne bi li mi se kćer prosvijetlila iako mi do vjere u imaginarna bića i krunice nikad nismo držali. Imali smo isključivo vjeru u sebe. Sjetila bih se Dinovih riječi: ‘Dani, ne brini se, ja znam da će ona biti ok’. Dok je bio živ, ovlaš bih prešla preko toga, a onda nakon njegove smrti te su mi riječi odzvanjale u glavi svaki put kad bi netko izrazio žaljenje jer Ella nije jedna od ‘normalnih’”, stoji u objavi u kojoj dalje opisuje svoju borbu sa zlim jezicima.

“Ali ja sam mater. Mater koja je sve udarce primala stoički iako sam se ponekad unutra raspadala od niskih udaraca zločestih ljudi. Možda nismo bili najsavršeniji roditelji na svijetu, takvi ne postoje, ali bili smo složni, zaje*avali smo se na vlastiti račun i bili iskreni, a najviše od svega prihvaćali smo sve naše nesavršenosti a da to nije utjecalo na ljubav. I zato je Ella to što danas je. Materino i ćaćino zlato, najsjajnije. Podrška mamama koje imaju ‘ne normalnu djecu’”, završila je Danijela i zaradila oko devet i pol tisuća lajkova, a komentari podrške njoj i kćeri nastavili su se nizati.

“To je najposebnija cura u Hrvatskoj, na našoj sceni, i možete bit svakog dana sve ponosniji na nju. I neka ona bude tako ‘drugačija’, baš zato se izdvaja iz mase! Savršena. Kako kažu: ‘Nije crna ovca drugačija, nego su sve bile iste’”, stoji u komentaru jednog profila.



Komentari