Danijela Dvornik otišla iz Hrvatske, ali nije sve prošlo glatko: ‘Već smo imale okršaj’

Danijela Dvornik (Foto: Vojko Basic/CROPIX)

Domaća blogerica, 56-godišnja Danijela Dvornik, pohvalila se pratiteljima na Instagramu kako je konačno stigla na dugoočekivano odredište – Filipine. Naime, udovica kralja funka Dine Dvornika već nekoliko mjeseci planira putovanje u ovu otočnu državu u Aziji, o čemu je izvještavala i na spomenutoj društvenoj mreži, a sad se javila iz glavnog grada – Manile.

‘S obzirom na put i ekonomsku klasu – dobre smo’, napisala je blogerica uz snimku s aerodroma na kojoj se pohvalila kako je na Filipine otputovala u društvu prijateljice.

Danijela se javila s Filipina (Foto: Instagram/screenshot)

‘Tučemo se već iz aviona’

Međutim, sam put do tamo i nije prošao najidealnije pa je u snimci otkrila i da su već imale neke okršaje.

‘Tučemo se već iz aviona… Prvo jedan koji se derao pa nam je ometao san pa je dobio packu. Ali mu se nije svidjelo jer ipak smo mi žene… A sad smo evo imale okršaj tu sa taksistima’, ispričala je 56-godišnjakinja.

Danijela nenadano progovorila o Ellinom razvodu: ‘Nije joj lako, govorila sam joj da se ne udaje, nije me slušala’


Inače, posljednjih mjeseci u medijima se dosta piše o razvodu Danijeline kćeri, Elle Dvornik i Britanca Charlesa Pearcea, a blogerica je nedavno po prvi put javno progovorila o istom i otkrila što misli o cijeloj situaciji.

Ella Dvornik i uskoro bivši suprug Charles Pearce (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

‘Ona zna da sam ja u pravu’

‘Džabe sam ja to govorila svojoj kćeri; to ti ne treba, možeš imati djecu, ne moraš se udavati… Imala sam osjećaj da to neće dugoročno funkcionirati i to se tako pokazalo, ali što ćeš, zna ona da sam ja u pravu‘, započela je, a potom iskreno priznala da je najteže gledati vlastito dijete kako čini greške.

‘Kao roditelju je najteže gledati kada djeca rade greške, a ti znaš da oni griješe. Ali to je u skladu s njihovim godinama i bolje da se dogodi prije nego kasnije. Moja kćer je morala naučiti na onaj najteži način, ali to je tako, svi imamo svoju školu. Jedino što možemo je biti podrška iz prikrajka, ne okretati leđa djeci u takvim stvarima’, pojasnila je.


Komentari