Danijela Dvornik iznenadila poštara onime što je naručila: Nije očekivala takav komentar od njega

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

Domaća blogerica, 57-godišnja Danijela Dvornik, svoje pratitelje na Instagramu gotovo svakodnevno informira o raznim dogodovštinama iz svog života.

Također, s istima rado dijeli i brojne ‘uradi sam’ projekte kojima se bavi otkako je život u Zagrebu zamijenila s onim na otoku pa su obožavatelji do sad imali priliku vidjeti različita preuređenja u njezinom domu koja je Danijela odradila sama.

No, s vremena na vrijeme treba i predahnuti i počastiti se za sav naporan rad, a upravo je jedan paketić, s kojim se počastila udovica kralja funka Dine Dvornika, bio povod za Danijelinu posljednju ispovijest putem Instagram storyja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)


“Dostavljač je bio više nego oduševljen”

Naime, blogerica je otkrila kako je pošiljka koja joj je danas pristigla iznenadila čak i njezinog poštara.

“Kaže meni poštar danas: ‘Danči, nakon svih ovih silnih vrtnih aparata, alata, građevinskih materijala koje si naručivala, red je da i tebi dođe neki beauty’. Eto, da ne bude da samo naručujem neke stvari za kuću”, započela je Danijela video u kojem se pohvalila kako joj je stigao paket kozmetike.

“Dostavljač je bio više nego oduševljen što mi napokon dostavlja ženski paketić”, dodala je potom blogerica.

Danijela Dvornik zapalila Instagram objavom iz teretane: Svi su gledali samo u jednu stvar

Rastanci uvijek teško padnu

Inače, Danijeli su nedavno u posjeti bile i unučice Balie i Rumi, a 57-godišnjakinja je iskreno priznala kako joj je rastanak s njima teško pao.

“Otišla su djeca i sve je nekako opet utihnulo. Znam da će opet brzo doći, ali bez obzira uvijek nam ti naši rastanci proizvedu neku količinu tuge. ‘Baka,volim te’. Dijele puse i zagrljaje u ogromnim količinama.

Ostavljaju neke svoje stvari i odjeću da ih čekaju za idući put i tako nekako poručuju ‘Doći ćemo opet, brzo i ostat ćemo dugo!’ I baš mislim da je blagoslov imati baku na moru i unučice koje vole doći kod bake i osjećaj slobode koji ovdje imaju”, napisala je Danijela na Instagramu.


Komentari