Daniela Trbović priznala da ju sin često kritizira: Smislio joj je i urnebesni nadimak

Daniela Trbović (Foto: Željko Puhovski / CROPIX)

Zadnjeg dana 2023. godine na HRT-u je startala i nova emisija ‘Godina za pamćenje’. Emisija je koncipirana tako da vraća gledatelje u određenu godinu iz prošlosti, a vodi ju dobro poznat HRT-ovo lice Daniela Trbović.

Emisija je zamišljena tako da, uz pomoć voditeljice, dva kapetana, koje čine Robert Ferlin i Mario Battifiaca, sa svojim timom odgovaraju na pitanja koja se odnose na najveće glazbene hitove, legendarne televizijske trenutke, neobične izume, filmske scene, svjetske vijesti i ostale kategorije koje su obilježile godinu u kojoj je smještena epizoda.

Daniela Trbović otkrila po čemu pamti 2000. godinu (Foto: Lucija Ocko / CROPIX)

Godina kad je postala mama

Tako je prva emisija startala s 2000. godinom, a 60-godišnja voditeljica za Večernji list je otkrila po čemu je njoj ta godina ostala u sjećanju.

Najvažniji podsjetnik na 2000. gledam svakodnevno. Ponekad imam potrebu i zatvoriti oči. Naime, moja 2000. je započela rodno i svečanou rodilištuu Petrovoj. Dvadeset i četiri godine kasnije nadam se da će što prije početi puniti proračun kako bi bilo siće i za nas buduće umirovljenike’, pojasnila je u svom stilu Daniela koja je upravo te godine na svijet donijela svog sina Lovru kojeg je dobila sa stručnjakom za odnose s javnošću Šimom Vlajkijem.

U 67. godini preminuo Šime Vlajki


Također, u razgovoru za spomenuti medij priznala je i kako Lovro, danas 24-godišnjak, nije naročito impresioniran majčin poslom. Dapače, svojedobno ju je zvao Daniela Uvijek Prekidam Trbović.

Daniela Trbović i sin Lovro (Foto: Neja Markicevic / CROPIX)

‘Kritizira moj uokvireni lik’

‘Mama ga ne fascinira ni na ekranu ni po doma. Kritizira moj uokvireni lik i često, priznajem, kritika nije nimalo drugarska. A ovo za prekidanje, volim ljude koji se drže one – riječima usko, mislima široko. U emisiji smo uvijek ograničeni vremenom pa bih ponekad i ubrzala sugovornika, a priznajem i u civilnom životu mi je teško kad netko palamudi i nikako da dođe do poante’, pojasnila je voditeljica.


Komentari