DAMA U CRVENOM: Ivana Plechinger progovorila o opakoj bolesti koja ju je snašla

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Bivša voditeljica i pjevačica Ivana Plechinger na Instagramu je podsjetila na Dan crvenih haljina. Riječ je o akciji koja podiže svijest o moždanom udaru kod žena, a s obzirom da ga je i sama preživjela, Ivana se odlučila oglasiti i podići svjest o specifičnostima ove bolesti kod žena.

“Dan moždano ‘udarenih’ žena. Glasne smo zato da se smanji broj onih žena koje su se poput nas zaboravile… Mi smo se sjetile kasnije, i glasne smo zato da si vi drage moje, divne žene, sebe sjetite ranije od nas. Sjeti se, da si se zaboravila… Stavite nešto crveno na sebe večeras, za sve divne žene. Grlim vas sve najjače, one ‘udarene’, danas samo mrvicu jače”, napisala je Ivana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Plechinger (@ivanaplechinger)

Ivana je za tu prigodu objavila fotografiju u crvenoj haljini, i podsjetila na svoje gostovanje u emisiji “Kod nas doma” gdje je poduzala svijest o svojoj bolesti.


“Sada vidim da je jedan od razloga za moždani udar bio moj život u grču. Bruno i ja smo slobodnih profesija i nemamo redovita primanja pa sam se bojala za budućnost ne shvaćajući da zapravo živim u neviđenom obilju. Okružuje me ocean ljubavi sinova, mog muža, prijatelja, tate Branimira koji je u jesen 2012., kad mi se to dogodilo, još bio živ, mlađeg brata koji s obitelji živi u Čakovcu, prijatelja… Da kojim slučajem nisam preživjela moždani udar, sa sobom bih ponijela svu tu ljubav, a ne sadržaj bankovnog računa”, izjavila je bivša pjevačica za Gloriju.


Komentari