Daleko od Zagreba: Mate Rimac otkrio u čijem društvu uživa nakon razvoda

Mate Rimac i Katarina Lovrić (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Krajem lipnja domaćim medijima odjeknula je vijest da se nakon tri godine braka razveo poznati hrvatski poduzetnik i inovator Mate Rimac.

Rimac, koji je svoju sada već bivšu suprugu Katarinu Lovrić upoznao još u srednjoškolskim danima, unatoč velikom interesu javnosti i medija, o razvodu nije želio pričati, a sad je otkrio i s kim uživa na godišnjem odmoru.

Naime, Mate se putem Instagrama pohvalio fotografijama i snimkama iz rodnog Livna u sklopu kojih je otkrio i čime se bavi u ovim vrelim ljetnim danima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mate Rimac (@materimac)


“Najbolje stvari u životu su besplatne”

“Najbolje stvari u životu su besplatne”, napisao je poduzetnik ispod videa u kojemu uživa u prirodi ljepotama rodne Hercegovine s prijateljima.

Također, Rimac se pohvalio i videom u kojem se vozi u starom Golfu, a dao je i kratki uvid u ljetna druženja s bliskim mu ljudima uz dobru hranu i gitaru.

“Ovo je samo mali pogled na to kako izgleda jedan dan ovdje. Btw. Nismo bili vezani jer je bila kratka vožnja preko livade do rijeke. Uvijek koristite sigurnosni pojas!”, poručio je u jednoj objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mate Rimac (@materimac)

Malo poznati detalji iz života Mate Rimca: Evo čime se zapravo bavi njegov otac i obitelj

Presudili im različiti pogledi na život

Inače, nakon što se saznalo za razvod braka, izbori bliski Mati i Katarini otkrili su što je presudilo njihovoj ljubavi.

“Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci”, pojasnio je tada izvor za Slobodnu Dalmaciju te dodao:

“Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu”.


Komentari