‘ČUVAJTE SE LJUDI’ Lana Klingor Mihić i osmogodišnja kći Marla zaražene koronavirusom

Foto: Instagram

Nekadašnja pjevačica grupe ET, a danas uspješna PR stručnjakinja, 41-godišnja Lana Klingor Mihić svojim je pratiteljima na društvenim mrežama otkrila kako su ona i njezina osmogodišnja kći Marla zaražene koronavirusom.

˝Valjda smo morale pobrati COVID, kad tad za sve nas je samo pitanje vremena. Dosta dobro smo se držale, pa eto i unatoč dvije doze cjepiva˝, započela je Lana svoju objavu koju je upotpunila fotografijom na kojoj pozira s kćerkom Marlom.

˝Ovo moje malo čudo je bilo presretno što je i ona pozitivna, samo da može biti uz mamu. I tako nas dvije ležimo, mazimo se, pričamo, skidamo temperaturu i imamo najbolji Room servise – Antu Mihića˝, našalila se PR stručnjakinja te dodala kako ju najviše zabavlja ponašanje najmlađe kćeri, sedmogodišnje Mike koja im je uz Antu i stariju sestru, 14-godišnju Kiaru najveća podrška.


˝Najsmješnija u cijeloj ovoj priči je Mika, koja tu i tamo uđe u sobu (da pita je l’ hoćemo šećera na šipak) Al’ uđe kao da imamo kugu. Čuvajte se ljudi˝, zaključila je Lana.


Komentari