Cure informacije o zbivanjima iza kulisa Eurosonga: Srpska predstavnica progovorila o čudnim događajima

Teya Dora (Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu bila je 32-godišnja Teya Dora koja se predstavila s pjesmom ‘Ramonda’. Pjevačica je u finalu osvojila 17. mjesto, a jučer se vratila u Srbiju.

Na aerodromu ju je dočekala majka, ali i veliki broj fotografa i novinara kojima je spremno odgovarala na upite.

“Nisam imala neka očekivanja, imali smo dosta događanja na Eurosongu, glasovi su se usmjerili na par favorita da se nešto ne bi dogodilo i da bi se nešto dogodilo… Zadovoljni smo kako je sve ispalo, nastup nam je bio predobar i lijepi su komentari. Jako nam je drago što je Baby Lasagna iz Hrvatske osvojio televoting”, kazala je pjevačica za srpske medije.

“Bila je čudna atmosfera”

Također, osvrnula se i na činjenicu da su od hrvatskog stručnog žirija dobili samo 3 boda dok im je publika iz Hrvatske dala maksimalnih 12.

“Publika iz Hrvatske nam je dala 12, žiri je dao 3… Žao mi je što nam nisu dali, naravno… Ne znam ni tko je bio žiri tamo”, rekla je, a potom se osvrnula na ono što se događalo iza kulisa po mnogima jednog od najskandaloznijih izdanja Eurosonga do sad.


“Bila je čudna atmosfera, vezano za diskvalifikaciju Nizozemske. Nije bilo toliko zabavno. Nismo imali toliko vremena da se družimo s drugim predstavnicima. Što se tiče Izraela, svi znaju što se tu događa… Mi smo tamo bili da predstavimo zemlju na najbolji način, da širimo ljubav”, rekla je pjevačica.

Vanna oštro uzvratila na kritike: ‘Nije nimalo fer da me osuđujete jer ne znate’

“Neke nisam ni upoznala”

Teya Dora je iskreno otkrila i što misli o ovogodišnjem pobjedniku Eurosonga, Švicarcu Nemu koji je pobijedio s pjesmom ‘The Code’.

“Pobjednička pjesma mi se sviđa, drugačija je, zanimljiva. Nastup je fenomenalan, ne znam kako je uspio napraviti sve ono. Voljela bih sa svima nastaviti druženje, neke od njih sigurno nisam ni upoznala, moram priznati”, kazala je.

Inače, srpska pjevačica se nakon finala oglasila i putem Instagrama. “Ljudi, hvala vam svima na podršci i divnoj energiji i na svim glasovima koje ste poslali. Najveće čestitke za Baby Lasagnu i Hrvatsku, koji su osvojili najviše bodova od publike”, poručila je Teya Dora u objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TEYA DORA (@iamteyadora)


Komentari