‘Cura se pravovremeno čipirala pa joj nije ništa’ Ribafish dobio koronu i objavio veliku novost: ‘Držite mi fige’

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Novinar, bloger i TV voditelj Domagoj Jakopović Ribafish obznanio je pratiteljima da je pozitivan na koronavirus. Da je zaražen shvatio je kada prilikom prilikom ispijanja omiljenog jutarnjeg napitka, nije osjetio baš ništa.

“Kada sam shvatio da prva jutarnja kavica i ono što se rimuje s kavica nemaju ama baš nikakvog mirisa, a pritom osjetio gadnu vrućicu, malaksalost, i bol u svemu, bilo mi je jasno – eto korone“, ispričao je Ribafish kako se osjeća i ističe da nema teške simptome.

“Srećom, ulovio sam neki lakši oblik, reklo bi se 6/10, pa sam obavijestio sve s kojima sam bio u kontaktu i nastavio ležati dok ne prođe izolacija, dakle od petka ponovo u pogonu”, kaže, a ni u izolaciji nije izgubio dobar humor.

“Kasandra se pravovremeno čipirala pa joj nije ništa, hvala na svemu što je skuhala, iako sve ima isti ukus, šmrc”, našalio se voditelj i otkrio veliku novost.

“No, povod zbog kojeg čitate ovaj dugi post je puno bolji, bitniji i plemenitiji, naime, zahvaljujući Hrvoju Ružiću na ilustracijama i Organizaciji na webu, RokOtok ima pravu stranicu (još uvijek nisam našao kako stavit slike, ali mlad sam, bit će nešto) i ponosno najavljujemo da 3. srpnja ove godine krećemo na drugu etapu od Krapnja do Ugljana! Valjda, drž’te fige. Uskoro više detalja, pratite nas, puno vas volimo!!!” ustvrdio je Ribafish.

Inače, RokOtok je projekt u kojem će ovoga ljeta Ribafish s prijateljima plivati do svih nastanjenih otoka u Hrvatskoj, točnije njih 50.



Komentari