Članica je poznate obitelji, ali je rijetko u javnosti: Evo kako izgleda supruga Matije Dedića

Matija Dedić (Foto: Bruno Konjevic/CROPIX)

Sinoć je na tvrđavi Barone u Šibeniku održan glazbeni događaj “Arsen, čovjek kao ja”, posvećen legendarnom Arsenu Dediću.

Na jedinstvenom glazbenom događaju nastupila su brojna poznata imena s domaće glazbene scene, a najviše pažnje zasigurno su privukli Arsenovi sin i unuka, Matija i Lu Dedić.

No, još je jedna članica ove poznate obitelji uživala u koncertu u Šibeniku. Naime, supruga i kćer iz publike je podržala Matijina samozatajna supruga Marina Scotti.

Marina Scotti Dedić na koncertu u Arsenovu čast (Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX)

Zajedno više od dva desetljeća

Marina, koju javnost nema priliku često vidjeti, nije mogla sakriti ponos što su ujedno zabilježile i kamere fotografa koji su je ulovili dok je s uživanjem pratila koncert.

Inače, Marina i Matija su zajedno od kraja devedesetih, a kćer Lu dobili su 2002. godine te je ona ujedno i njihovo jedino dijete.

Glazbenik je supruzi posvetio svoj prvi album davne 2008. godine, a ona i kći njegova su najveća podrška u karijeri.


Miljenica obitelji Dedić o teškoj bolesti: Ispričala bez čega nikad ne smije izaći iz kuće

“Nema razloga za uspoređivanje”

Podsjećamo, njihova kćer Lu već neko vrijeme gradi vlastitu glazbenu karijeru, a šira javnost upoznala ju je na ovogodišnjoj Dori gdje se natjecala s pjesmom ‘Plavi leptir’.

S obzirom na činjenicu da dolazi i obitelji koja je zadužila hrvatsku glazbenu scenu, 22-godišnjakinja je nedavno iskreno priznala kako je na početku osjećala svojevrsni teret.

“U početku sam osjećala teret jer su očekivanja visoka, ali oslobodila sam se toga. Jednostavno sam ponosna što dolazim iz obitelji glazbenih velikana prema kojima ljudi gaje toliku ljubav i poštovanje. Uvijek naglašavam da ne pokušavam pjevati kao baka, pisati kao dida ili svirati kao tata pa nema razloga za uspoređivanje. Bavimo se različitim stvarima, a najvažnije mi je da radim ono što volim”, kazala je za domaće medije.


Komentari