Ciganović ostavio neočekivani komentar: ‘Svaki vikend ja i mama se ponovno upoznajemo’

Neven Ciganović (Foto: Instagram)

Poznati model i voditelj Neven Ciganović objavio je selfie uz koji je duhovito komentirao da ponekad na slikama izgleda kao da je stvoren uz pomoć umjetne inteligencije, a ne plastične kirurgije.

Njegova objava privukla je mnoštvo komentara, među kojima se istaknuo onaj Petre Meštrić iz “Gospodina Savršenog“. “Ljepoto moja, btw mene majka jednom stvarno nije prepoznala. Poslala sam joj sliku a ona je odgovorila ‘Tko je to?’, napisala je Meštrić.

“Svaki vikend kad dolazim mami doma na ručak mi se ponovno upoznajemo”, odgovorio joj je Ciganović, očito raspoložen za šalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neven Ciganovic (@nevencigi)


U Hrvatsku se vratio zbog Big Brothera

Podsjetimo, Ciganović je karijeru započeo graditi u inozemstvu, no vratio se u Hrvatsku gdje je odlučio ostati. “Da, prava riječ je ‘započeo’, jer stvarno nakon ta dva showa sam ostao iznenađen da je nešto, meni banalno, izazvalo takvu pažnju da su mi se počeli javljati agenti da me zastupaju. U to vrijeme dobio sam ponudu da se vratim u Hrvatsku kako bih sudjelovao u VIP Big Brotheru, koji je neslavno propao te mi je agent savjetovao da ponudu prihvatim jer se ipak radi o licenciranom showu poznatom u cijelom svijetu, te bi učešće u njemu bilo dobro za moj ‘acting’ CV”, ispričao je Ciganović za Dnevno.hr.

Maja Šuput objavila video iz stana, pratitelje iznenadilo što Bloom ima: ‘Svakodnevni kućni kaos’

“Vratio sam se zbog toga, ali je niz nepredviđenih stvari pošlo po zlu i tako sam ostao ovdje u nadi da ću opet otići nazad. No vrijeme samo proleti, a ja sam zapeo tu gdje jesam”, komentirao je Ciganović. U tom intervjuu je otkrio da nije posve isključio ponovni odlazak u inozemstvo, no dugoročno ostaje ovdje.

“Mislim da je sada možda i kasno za neku inozemnu karijeru, iako i danas dobivam pozive za gostovanja u raznim emisijama i showovima. Kada bih se i odlučio da odem negdje to bi vjerojatno bilo samo kratkoročno dok traje snimanje, ali opet nikad se ne zna. Ja mislim da u meni postoji još puno neiskorištenog potencijala tako da je sve moguće i sve opcije su otvorene!”, opisao je.


Komentari