Charles se oglasio dan nakon ročišta s Ellom znakovitom objavom: ‘Ovdje me možete pronaći’

Charles Pearce (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Ella Dvornik i Charles Pearce su se pojavili na Općinskom sudu u Puli u utorak radi novog suđenja u njihovom razvodu. Prisustvovali su sa svojim pravnicima i napustili sud s osmijehom na licu. Charles je dan nakon ročišta podijelio fotografiju kako uživa u kavi u Balama, mjestu gdje su živjeli on i Ella zajedno s djecom.

“Bilo sunce ili kiša. Svaki dan, zadnje dvije godine, a nadam se i idućih godina, možete me pronaći ovdje na kavi nakon što cure odvedem u vrtić. Dođite i pridružite mi se, novinari su također dobrodošli”, napisao je Charles uz fotografiju na kojoj je pokazao gdje svaki dan u Balama ispija kavu.

Dok su bili u braku Ella i Charles dugo su vremena tražili idealan dom za svoju obitelj u Istri i pronašli su ga u Balama, a kada su se preselili prije tri godine preselili iz Zagreba poduzetnik je objasnio iz kojih razloga su donijeli tu odluku i je li zadovoljan što živi u Balama.

Ne skriva koliko mu znači: Charles nakon ročišta s Ellom objavio fotografiju s drugom ženom

I jučer se oglasio

Charles je jučer, podsjetimo, nakon ročišta putem Instagram Storyja podijelilo fotografiju nastalu ispred suda, a na kojoj pozira u društvu svoje odvjetnice. “Ne bilo kakva odvjetnica, moja zvijezda”, poručio je Britanac uz fotografiju koja je mnoge zaintrigirala.


Inače, poduzetnik s hrvatskom adresom se i do sad mogao vidjeti u društvu iste odvjetnice, no, ako je suditi prema njegovim riječima, čini se kako rasplet posljednjih događaja ide njemu u korist.


Komentari