Charles neočekivano progovorio o životu s Ellom: ‘Trebao sam vjerovati sebi, a ne lažima’

Charles Pearce (Foto: Goran Sebelić / CROPIX)

Otkako su u kolovozu prošle godine potvrdili da se razvode, domaća Influencerica, 33-godišnja Ella Dvornik i 13 godina stariji britanski poduzetnik Charles Pearce, smanjili su svoju aktivnost na društvenim mrežama, naročito Britanac.

Tako se Charles do sada nije previše oglašavao o trenutnoj obiteljskoj situaciji, međutim, rijetkim objavama na Instagramu svaki bi put podigao prašinu među pratiteljima.

Isto se dogodilo i sad kad je ponovno poslao znakovitu poruku putem spomenute društvene mreže.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charles Pearce (@charles_pearce)


“Koštalo me 10 godina”

“To što nisam slušao svoj instinkt me koštalo 10 godina”, poručio je Charles istaknuvši kako je trebao vjerovati sebi, a ne lažima i s*anjima drugih.

“Način na koji ćeš postati hrabar je da napraviš taj prvi, zastrašujući korak”, dodao je. Iako nije objasnio na što je točno mislio i u čemu je pogriješio, njegov se život poprilično promijenio od prošle godine pa mnogi vjeruju kako je i ova objava povezana s Ellom s kojom trenutno prolazi kroz proces razvoda.

Također, u sljedećem Storyju na Instagramu je još kratko dodao: “Istina se učitava” aludirajući na to da bi uskoro na vidjelo moglo izaći dosta toga o čemu se do sad nije javno pričalo.

Ella vodi tešku borbu s Charlesom: Severinin komentar otkrio kroz što prolazi kći Dine Dvornika

Ella Dvornik i Charles Pearce u procesu razvoda (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Spore se oko kuće u Balama

Podsjećamo, Ella i Charles upoznali su se 2014. godine u Londonu, a zaruke su pale dvije godine kasnije u Japanu. Tajno vjenčanje su imali 2019. godine u Las Vegasu kad je influencerica iznenadila pratitelje objavivši fotografije s istog i potvrdivši da su izgovorili sudbonosno ‘da’.

U braku su dobili dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren, a prije nekoliko godina život u Zagrebu odlučili su zamijeniti onim u Istri. Par je kupio kuću u Balama koja je ujedno i jedan od razloga zbog koji se svako toliko susreću na sudu. Naime, Charles je taj koji želi udio u kući u Balama iako je Ella na papiru jedina vlasnica iste.

Otkako su obznanili da se razvode, Ella je ispričala kako više ne može objavljivati fotografije kćeri na društvenim mrežama, a odluku suda poštuju oba roditelja.


Komentari