Četiri njuškice traže svoj dom: FruFru, Regica, Bella i Capp čekaju na vas

FruFru, Regica, Bella i Capp (Foto: Udruga Indigo)

Na portalu Zagreb.info, krenula je nova akcija ‘Udomi me’ u suradnji Udruge Indigo i Motus Media grupe. Do sada smo uspješno udomili šest pasa, a nove njuškice nestrpljivo čekaju svoje najbolje dvonožne prijatelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zagreb.info (@zagreb.info)

Capp

Prekrasno štene Capp traži svoj dom zauvijek. Capp ima oko 5 mjeseci. On je jedan aktivan, pametan i znatiželjan pas, pravi mali istraživač koji voli ispitivati granice. Savladao je osnovne manire, a nedavno se odvažio i na svoje prve plivačke avanture. Ova mala njuška u tipu ovčara traži obitelj koja će znati cijeniti njegovu energiju i volju za učenjem.
Ima potencijal da izraste u prekrasnog psa, ali za to su mu potrebni posvećeni udomitelji koji će s njim raditi, igrati se i pomoći mu da se razvije u stabilnog i sretnog psa.


Capp možda nije štene koje će odmah privući pažnju svojim izgledom, ali on u sebi nosi nešto puno vrijednije – srce puno ljubavi i želju da bude nečiji najbolji prijatelj. Iako je do sada ostao nezapažen, vjerujemo da negdje postoji netko tko će prepoznati njegovu unutarnju ljepotu. Možda mu treba malo više vremena da pronađe svoje ljude, ali najbolje stvari su uvijek vrijedne čekanja. Ako ste spremni pružiti Cappu dom i ljubav koju zaslužuje, znajte da on strpljivo čeka na vas – na one posebne ljude koji će mu biti najbolja stvorenja u svemiru.

Capp (Foto: Udruga Indigo)

Bella

Ljepotica Bella još uvijek traži svoje zauvijek ljude. Ova prekrasna šarenooka curica je pronađena u šumi. Njuškica s jednim plavim i jednim smeđim okom, ima oko 7 mjeseci i nevjerojatno je dragog karaktera. Bella je prava SUPERpasica – njezina energija, veselje i ljubav prema životu jednostavno su zarazni.

Voli istraživati svijet oko sebe, uživati u dugim šetnjama, a nakon toga najviše se voli sklupčati pored nekoga tko će joj pružiti toplinu i ljubav. Izrazito je pametna i brzo uči, a uz to je i vrlo poslušna.

Ova mala pozerica se sjajno slaže s drugim psima i već je naviknuta na društvo drugih peseka. Trenutno dijeli svoj privremeni dom s dva pseća cimerića koji je obožavaju, a ona im uzvraća ljubav na svakom koraku. Bella je razigrana, umiljata i voli apsolutno sve – od ljudi do pasa. U udrugu Indigo je stigla kao prava mala avanturistica, a sada traži nekoga tko će s njom dijeliti sve životne avanture.

Bella (Foto: Udruga Indigo)

FruFru

FruFru ima oko 4,5 mjeseca, a vjerujemo da ste mogli pogoditi da je u tipu zlatnog retrivera. Riječi koje bi je najbolje opisale (barem nam je tako ptičica šapnula) su: preslatka, živahna, vesela i potpuno tipično štene.

Jako je privržena čovjeku, voli pratiti svoje ljude i biti dio, ne samo obitelji, već i svega što se događa. Spremna je za igru, maženje, keksić, pa čak i za krevetić – ma, što god ti kažeš.

FruFru (Foto: Udruga Indigo)

Regica

Regica traži svoju srodnu dušu. Udomljena je kao štene, a nedavno su iz Udruge Indigo dobili vijest da se ova divna crna kovrčava njuškica vraća pod njihovu skrb. Mislila je da je pronašla svoju sreću, i tako je bilo do određenog dana. U obitelj za koju je vjerovala da je njena zauvijek stigao je novi član, koji je, nažalost, alergičan na nju.

I tako Regica ostaje bez svega što je poznavala. Sada traži nekoga tko će joj pružiti sigurnost doma za zauvijek. Ona je mlada pesica, ima oko 2 godine i tipična je predstavnica hrvatskog ovčara. Zaigrana je i vesela, baš kao i većina pesica njezine dobi. Ona je ono što mi u našem svijetu nazivamo “gotov pas.” Ne, to ne znači da je malena krpa koja će samo mirno ležati i znati sve, ali svakako znači da ima odličnu podlogu za daljnji suživot sa svojom novom obitelji.

Jako je pametna, brzo uči i već je savladala naredbe poput “dođi,” “sjedi,” “lezi,” “idemo,” “stani,” “čekaj,” “nemoj,” “pusti,” i “dobar tek.” Prava je mala štreberica koja će vas osvojiti svojom voljom za učenjem. Voli druge pse i djecu. Regica je sterilizirana i redovito cijepljena, spremna da nekome pruži svu ljubav i radost koju nosi u sebi. Ona samo traži nekoga tko će joj zauzvrat pružiti topli, zauvijek dom.

Regica (Foto: Udruga Indigo)


Komentari