Bruno Petković snimljen kako mijenja pelene u središtu Zagreba: ‘Kad god treba nešto, on viče ‘mama”

Bruno Petković (Foto: HRT)

Domaći nogometni reprezentativac, 29-godišnji Bruno Petković bio je prvi gost nove, druge sezone dokumentarnog serijala o Vatrenima koju vodi Robert Knjaz.

Hrvatski reprezentativac koji igra za Dinamo u Knjazovoj emisiji je govorio o nogometu, karijeri, ali i privatnom životu koji ne voli previše izlagati javnosti.

Međutim, najviše pažnje privukao je kad je, u sklopu zadataka koji mu je Knjaz dodijelio, morao pred kamerama pokazati kako mu ide mijenjanje pelena na lutki. Petković je spremno prihvatio zadatak, a priznao je i kako on ipak nije osoba koja je promijenila najviše pelena.

@hrvatska_radiotelevizija Kako se Bruno Petković snalazi u mijenjanju pelena? #hrt #hrvatskaradiotelevizija #brunopetkovic #robertknjaz ##vatreni #vatreni🇭🇷❤️👑 #FYP @Robert Knjaz ♬ original sound – HRT

“Ja sam u potrebi dok žena nije tu”

“Mogao bih promijeniti pelenu, s obzirom na to da sam napravio par puta. Par puta, nisam sad previše…”, rekao je nogometaš koji je pelenu na lutki morao promijeniti u središtu Zagreba, na Tomislavovom trgu.

“Ja sam onako, više u potrebi dok žena nije tu. Sjećam se jednom, kad se baš pošteno, onako muški ispraznio, potrošio sam jedno 30-40 vlažnih maramica dok mi žena nije rekla – staviš ga u kadu”, prisjetio se anegdote sa sinčićem Adrijanom kojeg je dobio s bivšom manekenkom Ivom Šarić.


“Kad god treba nešto – on viče mama”, nasmijao se na kraju 29-godišnji Zagrepčanin.

Slavlje u obitelji Ive Šarić i Brune Petkovića: Čestitke pristižu od ranog jutra

Ljubav prije nekoliko mjeseci ozakonili brakom

Podsjećamo, ljubavna priča Ive i Brune započela je krajem 2019. godine, kada je Iva kao novinarka intervjuirala nogometaša za HRT-ovu emisiju. Svoju su vezu dugo držali dalje od medija i javnosti, sve do kraja 2020. kad se saznalo kako je Iva trudna s njihovim prvim zajedničkim djetetom.

Nekoliko mjeseci kasnije, u travnju 2021. godine na svijet im je stigao sinčić Adrian kojemu su se posebno veselila starija braća Carlos i Leon, Ivini sinovi iz prethodnog braka s Jerkom Lekom od kojeg se razvela 2017. godine.

I premda o svojoj vezi nisu previše govorili u medijima, u prosincu prošle godine iznenadili su javnost otkrivši kako su nakon četiri zajedničke godine, izrekli sudbonosno “da”. Vjenčanje je održano u krugu najužih članova obitelji, a vjenčali su se na Ivin 35. rođendan, 20. prosinca. 


Komentari