Brat Tonyja Cetinskog pokazao novi izgled: ‘Nisam te prepoznao’

Tony i Matteo Cetinski (Foto: Marijana Banko / CROPIX)

Matteo Cetinski, brat pjevača Tonyja Cetinskog rijetko se pojavljuje u javnosti, ali je zato često aktivan na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu dijeli detalje iz privatnog života, a na posljednjoj objavi pokazao je kako uživa na plaži.

Za razliku od brata, Matteu je glazba u drugom planu, dok se većinom bavi dizajnom interijera i nakita, restauriranjem i slikanjem, što radi godinama.

“Nekome je to meditacija, nekome je to joga, nekome crkva. Meni je to ono kad uhvatim kist ili kad radim nešto rukama, odmorim se od mozga”, objasnio je Matteo pretprošle godine za IN magazin.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matteo Cetinski (@matteo.cetinski)


‘Nisam te prepoznao’

Osim što dijele zajednički talent za umjetnost, braća Cetinski u ranoj su mladosti bila poznata po sličnim, kovrčavim frizurama.

Matteo je pratitelje iznenadio novom fotografijom na kojoj je otkrio kako je, nakon što je duže vrijeme nosio kratku frizuru, pustio svoju kovrčavu kosu. Pozirao je na plaži, a najveću pažnju pratitelja privukla je nova frizura. “Nisam te prepoznao”, “Počela sezona”, “Mijau”, “Prezgodan”, komentirali su.

Inače, braća Cetinski snimila su novi zajednički duet koji bi uskoro trebao biti objavljen, najavio je nedavno Tony Cetinski.


Komentari