Bornu Kotromanić užasnuo prizor na izlasku iz zagrebačke trgovine: ‘Molim za pomoć’

Borna Kotromanic. (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Domaća poduzetnica i životna savjetnica, 52-godišnja Borna Kotromanić je u srijedu izašla van sa svojom miljenicom, psom Stelom, i bila bi to sasvim obična šetnja i odlazak u dućan da se nije dogodilo ono čega se pribojavaju mnogi vlasnici pasa – naime, nakon izlaska iz drogerije, Borna je shvatila da njezina Stela više nije na mjestu gdje ju je privezala.

O svemu se oglasila na društvenim mrežama. “Na tramvajskoj stanici u Draškovićevoj, ispred dućana Bipa, ostavila sam zavezanog svog francuskog buldoga, Stelu. Kada sam izašla, više nije bila tamo”, piše očajna Borna, a njezin je apel kasnije podijeljen i na Facebook stranici Izgubljeni i nađeni ljubimci u Zagrebu, gdje se može vidjeti i kako Stela izgleda.

Potom je zamolila ljude da, ukoliko imaju bilo kakve informacije, da se jave kako bi što prije pronašla svoju ljubimicu. “Molim za pomoć u pronalaženju Stelice. Hvala”, stoji u objavi. Potom je objavila i broj na koji se mogu javiti oni koji imaju bilo kakvih saznanja o Steli. “Nadam se da se ne radi o zloupotrebljavanju životinje za iskamčivanje novca. Bipa mora imati neku nadzornu kameru, idem na policiju pa ćemo tražiti snimku. Sve nfo molimo na telefon +385 91 6373 101″, piše Borna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanic (@bornakotromanic)


‘Nadam se da ćete ju naći’

Neki su na društvenim mrežama Borni uputili riječi podrške i savjetovali da se pse ne ostavlja bez nadzora. “Nikad ostavljati psa bez nadzora. Po gradu ima Roma koji kradu pse. Nadam se da ćete ju naći”, “Želim vam od srca da što prije nađete vašu Stelicu, znam kak je to, sretno”, pisali su građani riječi ohrabrenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanic (@bornakotromanic)

Nažalost, incidenti se ponekad događaju, a svoje je negativno iskustvo podijelila jedna Zagrepčanka. “Ajme meni, želim vam svu sreću da ju pronađete i svu snagu da izdržite dane bez nje. Sjećam se davno je to bilo, ostavila psa ispred dućana (mješanka labradora) i izlazim ja kad ono neki klinci oko nje (Romi) i kažu oni meni to je naš pas. Kažem ja nije to je moj pas. Bome klinci nisu htjeli otići, a moja pesica pametna nema šanse da ode s nekim nepoznatim, doslovno se smrzne i ne možeš ju pomaknuti, a ima kila. Istina, nije mi bilo svejedno nakon tog dana, zbilja ima ljudi koji kradu tuđe pse”, piše gospođa.


Komentari