Bolna ispovijest farmera Ilije: ‘Dobio sam sina, a kod mene je bila žalost’

Farmer Ilija otvorio dušu o velikoj životnoj tragediji (Foto: RTL)

Ilija Strinić iz Gračaca jedan je od farmera koji u novoj sezoni zabavnog showa “Ljubav je na selu” pokušava pronaći svoju srodnu dušu.

On je na svoju farmeru doveo tri dame, Mariju, Mirjanu i Ružu, a iako se navedene bore za njegovu ljubav i naklonost, kako je ranije ispričao, u ljubavi do sada nije imao previše sreće.

Naime, Ilija iza sebe ima čak tri braka, a iskreno priznaje da je zbog svega što se dogodilo u prošlosti djelomično i izgubio vjeru u ljubav, međutim, prostora da ga ista u nekom trenutku ipak iznenadi, i dalje ima.

Ilija Strinić (Foto: RTL)

“Žena mi je oboljela i onda umrla”

“Zato što sam u kratko vrijeme imao tri braka. Izgubio sam povjerenje i tako, ali nikad se ne zna”, objasnio je za RTL-hr farmer kojeg prati i teška životna priča.

Naime, njegova prva supruga preminula je netom nakon rođenja njihovog prvog djeteta, a tragični događaj na Iliji je ostavio veliki trag i duboku prazninu.

“Kratko je trajalo. Živio sam godinu dana u braku. Žena mi je oboljela i onda umrla. Kad sam trebao biti najveseliji, bio sam najžalosniji. Dobio sam sina i nakon dva mjeseca mi žena umre. Umjesto da se veselim, kod mene je bila žalost”, ispričao je. Sreću u ljubavi je pokušao pronaći još dva puta, ali nažalost, isto mu nije pošlo za rukom.


Ilija htio biti fin pa donio ruže, a ona u glavu: ‘Divlja sam i prosta’

“Teško je bez žene”

“Druga supruga mi je rodila kćer i ostavila je kad je imala 40 dana. Treća žena mi je odgojila djecu, samo je bio problem što je bila druge nacionalnosti i nije htjela doći živjeti u Hrvatsku. Ostala je u Sarajevu i danas ondje živi”, pojasnio je farmer.

Inače, Ilija je ranije pred kamerama iskreno priznao kako živi pomalo usamljenim životom, a iako mu se žene javljaju, ne vjeruje u njihove iskrene namjere.

“Teško je bez žene, ustaješ sam, legneš sam”, poručio je tada na rubu suza dodavši kako mu se neke čak i javljaju na društvenim mrežama, no u većini slučajeva to bude iz nekih skrivenih interesa.


Komentari