Bol i suze i danas pamte: Iza uvijek nasmijanog domaćeg para krije se teška životna priča

Korana i Ivan zajedno su 12 godina (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Korana Gvozdić i Ivan Šarić godinama već slove za jedan od najstabilnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Voditeljica i komičar u vezi su punih 12 godina, a da se vole jednako kao i prvog dana svjedoče i njihovi zaljubljeni pogledi uhvaćeni na nedavno održanom najglamuroznijem crvenom tepihu u Hrvata.

Modno usklađeni dvojac zagrljeno je pozirao okupljenim fotografima, a dirljiva snimka koju je Korana podijelila s pratiteljima na Instagramu još je jednom potvrdila da par živi svoju bajku.

Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Josip Bandic / CROPIX)

Iza njih je težak period

No, Korani i Ivanu nije uvijek bilo idealno, a jedan period života za par je bio izrazito izazovan i nabijen emocijama.

Naime, 2021. godine postali su roditelji dječaka Olivera, a prvi mjeseci s malenim, koji su za mnoge druge parove ujedno i najljepši, za Koranu i Ivana bili su jedan od najtežih životnih perioda.

Dječak je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je jednom prilikom otkrila kako je svaki njegov tjedan slavila s papirnatom kapicom na glavi jer to je bio jedini način na koji se znala nositi sa strahom i bespomoćnosti.


Korana otkrila što ona i Šarić rade kad ostave sina u vrtiću: ‘Mogla bih se naviknuti na ovo’

“Duša i tijelo nakratko se razdvoje”

“Ja sam svoga sina primila u naručje 25. dan, a tata ga je prvi put vidio i zagrlio nakon više od pet tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo nakratko se razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese prašinu i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja”, napisala je svojedobno u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

Inače, Oliver je rođen 13. travnja 2021. godine, a iz bolnice je Korana sa svojim sinčićem izašla tek 20. svibnja.

“Bodrili smo i čekali jedan drugog…prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi majčin dan. I onda smo nakon 5 tjedana i 2 dana izašli zajedno”, napisala je tad voditeljica.


Komentari