Bojana Gregorić Vejzović objavila fotografiju s majkom: Legendarna glumica koju ne viđamo često

Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram)

Naša poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović je dosta aktivna na svojim društvenim mrežama na kojima svakih nekoliko dana podijeli neke sitnice iz svog privatnog života. Iako rijetko dijeli fotografije na kojima su članovi njezine obitelji, ovog je puta na Instagramu objavila fotku s njoj veoma dragim osobama.

Naime, Bojana je podijelila sliku sa svojom kćeri i majkom, legendarnom glumicom Božidarkom Frajt. Iako Bojana ne objavljuje često njihove zajedničke fotografije, vidi se da su mama Božidarka i kćer Bojana veoma bliske i da uživaju provoditi vrijeme zajedno.

Sudeći po fotografiji, Božidarka Frajt je i dalje prava otmjena dama koja i dalje ima izražen osjećaj za modu. “Najdraži gužvanjac na zadnjem sjedištu”, stoji u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)


Mnogima se svidjelo što je Bojana podijelila jedan trenutak druženja sa svojom mamom, poznatom glumicom pa su oduševljenje izrazili u komentarima. “Predivna dama, gospođa Božidarka”, “Joooj veliki poljubac mami i svima vama”, “Veliki pozdrav za mamu (velika glumica), “Ljubimo vas”, “Pozdrav Boži”, glase tek neki od komentara.

Podsjetimo, Bojana je diplomirala klasičnu baletnu školu i balet je plesala prije više od 30 godina. Nakon toga se okrenula se glumi. Tako je nedavno mnoge pratitelje iznenadila objavom u kojoj je obznanila da je poklonila glasovir koji je u njezinoj obitelji bio više od 90 godina. Međutim, kako je sama glumica istaknula, u posljednje je vrijeme samo skupljao prašinu pa ga je odlučila pokloniti.

“Misao da moj klavir može nekoga razveseliti, poslužiti u školovanju potaknula je odluku da ovaj krasan ‘gospodin’ zaživi opet i to pod prstima profesora i učenika OŠ Mate Lovrak u Petrinji. Mislim da im sjajno pristaje, čuvajte ga i uživajte u njemu! Veselim se prilici čuti ga u raskoši njegova zvuka vođenog profesorima i talentom novih mladih generacija”, istaknula je i objavila fotografiju kako njen klavir izgleda u svom novom “domu”.

Nives se pohvalila fotografijama: Obožavatelji gledali u nešto posve drugo


Komentari