Blanka Vlašić dirnula emotivnom objavom: ‘Jednog dana mama će ti reći sve o tome’

Blanka Vlašić (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Otkako je u studenom 2022. godine postala mama, naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić u potpunosti se posvetila ovoj najljepšoj i najvažnijoj ulozi u njezinom životu.

I premda malenog nastoji sačuvati podalje od očiju javnosti i medija, na svom se Instagram profilu s vremena na vrijeme ipak pohvali trenutcima s uskoro dvogodišnjim sinčićem Mondom.

Tako je sada pokazala kako je dječaka odvela na posebno mjesto, a dirljive trenutke zabilježio je njezin suprug, belgijski sportski novinar Ruben Van Gucht.

Blanka pokazala dirljive trenutke sa sinčićem (Foto: Instagram)

“Mini ja”

Naime, 40-godišnjakinja je objavila fotografiju na kojoj pozira s Mondom na splitskoj Zapadnoj obali. Ondje mu je pokazivala ploču na kojoj piše njezino ime i prezime te medalje koje je osvojila na Olimpijskim igrama u Pekingu i Rio de Janeiru.

“Jednog dana mama će ti reći sve o tome. Moj mali čovječe”, poručila je emotivno proslavljena sportašica.

Također, obiteljskom idilom se pohvalio i Ruben koji je objavio snimku na kojoj Blanka s njihovim sinom šeta uz more. “Mini ja”, ponosno je istaknuo novinar.


Blanka otkrila hoće li Mondo dobiti brata ili sestru: ‘Kad sam dobila Monda, onda sam rekla…’

“Ja sam tvrdoglava i tata mu je tvrdoglav”

Podsjećamo, Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju 2022., a sinčić Mondo rodio se šest mjeseci kasnije, na Blankin 39. rođendan. Bivša sportašica nedavno je u razgovoru za IN magazin progovorila o obiteljskom životu i otkrila čiji je karakter mališan naslijedio.

“Pa mješavina. Ja sam tvrdoglava i tata mu je tvrdoglav tako da vjerujemo da neće tu daleko, ali u pozitivnom jednom smislu. Zapravo, bez obzira na to što jako podsjeća na tatu nekako ne vučem paralelu.

Ne tražim nešto bjesomučno moje niti njegovo nego jednostavno samo uživam što se razvija i što je predivan i savršen. I sve što nauči, sve mi je wow, sve me oduševljava”, kazala je tada.


Komentari