Blanka otkrila hoće li Mondo dobiti brata ili sestru: ‘Kad sam dobila Monda, onda sam rekla…’

Blanka Vlašić (Foto: Instagram)

Otkako je u studenom 2022. godine postala mama, naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić u potpunosti se posvetila ovoj najljepšoj i najvažnijoj ulozi u njezinom životu.

Maleni Mondo zaokupirao je mamu i tatu, belgijskog novinara Rubena Van Guchta, a Blanka je sada u svom prvom televizijskom intervjuu nakon što je postala mama otkrila neke nepoznate detalje o sinčiću.

“Mislim da čovjeka ništa ne promijeni kao dolazak prinove. Meni osobno se ništa ne može mjeriti s tim osjećajem. Mondo je poljuljao sva moja uvjerenja. Ja kao profesionalni sportaš uvijek sam bila sama sebi na prvom mjestu i to je ok bilo jer je to tako trebalo biti, budući da svoje tijelo i biće sam svakodnevno dovodila do krajnjih fizičkih i psihičkih granica. To je sad zauvijek gotovo, sad je jedno drugo biće na prvom mjestu”, ispričala je umirovljena sportašica za InMagazin.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic (@blankavlasic_official)


“Predivan je i savršen”

Također, s obzirom na to da je u sklopu objava na društvenim mrežama dala do znanja kako je Mondo fizički tatina preslika, 40-godišnjakinja je sada otkrila je li Mondo karakterno više na mamu ili pak tatu.

“Pa mješavina. Ja sam tvrdoglava i tata mu je tvrdoglav tako da vjerujemo da neće tu daleko, ali u pozitivnom jednom smislu. Zapravo, bez obzira na to što jako podsjeća na tatu nekako ne vučem paralelu.

Ne tražim nešto bjesomučno moje niti njegovo nego jednostavno samo uživam što se razvija i što je predivan i savršen. I sve što nauči, sve mi je wow, sve me oduševljava”, naglasila je ponosna mama.

Nakon što je iznenadila drastičnom promjenom, Blanka viđena u rijetkom izlasku usred afere ‘noge’

Komentirala proširenje obitelji

Atletičarka i sportski novinar sudbonosno ‘da’ izgovorili su u svibnju 2022. godine na tajnoj ceremoniji u Splitu, a nekoliko mjeseci kasnije, točno na Blankin 39. rođendan, 8. studenog, na svijet je stigao njihov sinčić.

A na pitanje hoće li Mondo u budućnosti dobiti brata ili sestru, Blanka je za kraj kratko poručila:

“Pa vidjet ćemo. Ja kad sam dobila Monda, onda sam rekla ja bih još, zato što jednostavno nisam znala što očekivati i to me toliko pozitivno iznenadilo da sam bila preoduševljena. Vidjet ćemo, ne znam”.


Komentari