Bivša žena Mate Rimca nakon razvoda napravila drastičan potez: Poslala je jasnu poruku

Mate Rimac i Katarina Lovrić (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

U jeku glasina da je poduzetnik i inovator Mate Rimac nakon razvoda od Katarine Lovrić ponovno u vezi, počelo je curiti sve više informacija o odnosu bivših supružnika.

Naime, nakon gotovo osam godina provedenih u tvrtki Rimac Technology d.o.o., kako neslužbeno doznaje 24 sata, Katarina Lovrić odlučila je napustiti firmu.

Na Katarininom LinkedIn profilu piše da je u travnju 2015. počela raditi u tvrtki bivšeg muža, no još uvijek nije ažurirala podatak o prestanku radnog odnosa.

Mate Rimac i Katarina Lovrić (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Vijest o razvodu mnoge je šokirala

Podsjećamo, vijest o razvodu Mate Rimca i Katarine Lovrić stigla je u lipnju ove godine, a mnogi su tada ostali u šoku s obzirom na to da je par zajedno bio još iz srednje škole, a u braku su bili tek nepune tri godine. I premda Rimac, kao ni bivša mu supruga, ni tada nije želio komentirati svoj privatni život, u javnost su dospjele informacije kako je do razvoda došlo zbog različitih pogleda na život.

U međuvremenu se pojavila informacija da Rimac nakon Katarine ljubi 29-godišnju Valentinu Blažeković, s kojom je proveo vikend, a u dvorištu njene kuće susjedi su zapazili Rimčevu personaliziranu Nevera s tablicama Magla-1.

Niti Rimac niti Valentina nisu htjeli potvrditi niti demantirati glasine, no u prošlosti su na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije, koje su sada zaključali za javnost.


Tko je nova navodna cura Mate Rimca: Ovog ljeta otvorila je tvrtku


Komentari