Bivša žena Mate Rimca iznenadila objavama nakon vijesti o razvodu: Evo kamo je otišla

Mate Rimac i Katarina Lovrić (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Nakon što je u medije procurila informacija da je bivša supruga Mate Rimca Katarina Lovrić odlučila napustiti njegovu firmu, u kojoj je radila gotovo osam godina, pod povećalo su sada došle objave koje je dijelila na društvenim mrežama nakon što se saznalo za razvod.

Naime, Katarina je u jeku drme otputovala izvan Hrvatske, pa je tako podijelila fotografije iz Kenije, gdje je posjetila tamnošnju školu i družila se s djecom, i iz SAD-a, točnije iz legendarnog zatvora Alcatraz, kojeg je obišla dok je bila u San Franciscu.

Šuška se da Rimac ima novu djevojku

Podsjetimo, vijest o razvodu Mate Rimca i Katarine Lovrić stigla je u lipnju ove godine, a mnogi su tada ostali u šoku s obzirom na to da je par zajedno bio još iz srednje škole, a u braku su bili tek nepune tri godine. I premda Rimac, kao ni bivša mu supruga, ni tada nije želio komentirati svoj privatni život, u javnost su dospjele informacije kako je do razvoda došlo zbog različitih pogleda na život.

U međuvremenu se pojavila informacija da Rimac nakon Katarine ljubi 29-godišnju Valentinu Blažeković, s kojom je proveo vikend, a u dvorištu njene kuće susjedi su zapazili Rimčevu personaliziranu Nevera s tablicama Magla-1.


Niti Rimac niti Valentina nisu htjeli potvrditi niti demantirati glasine, no u prošlosti su na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije, koje su sada zaključali za javnost.

Bivša žena Mate Rimca nakon razvoda napravila drastičan potez: Poslala je jasnu poruku


Komentari